Vaasan uimaseura instagram

Vus – Vss (@vusvss) • Instagram photos and videos

Vaasan uimaseura – Vasa simsällskap ‍♂️ · 627 posts · 1,159 followers · 121 following.

Vaasan Uimaseura (@vus_vss) • Instagram photos and videos

1 Followers, 0 Following, 0 Posts – See Instagram photos and videos from Vaasan Uimaseura (@vus_vss)

Vss on Instagram: “Videossa Vaasan uimaseuran Lucas …

Vus – Vss Instagramissa : “Videossa Vaasan uimaseuran Lucas Lydman näyttää miten punnerrukset tehdään💪 Näytä sinäkin meille miten teet omat punnerruksesi!😉 #vusvss #vaasanuimaseura #vusfily #supportlocal #vusliikkuu”

20.4.2020 — 172 Likes, 3 Comments – Vus – Vss (@vusvss) on Instagram: “Videossa Vaasan uimaseuran Lucas Lydman näyttää miten punnerrukset tehdään  …

172 Likes, 3 Comments – Vus – Vss (@vusvss) on Instagram: “Videossa Vaasan uimaseuran Lucas Lydman näyttää miten punnerrukset tehdään💪 Näytä sinäkin meille miten teet omat punnerruksesi!😉 #vusvss #vaasanuimaseura #vusfily #supportlocal #vusliikkuu”

Vus – Vss on Instagram: “Lucas Lydman on valittu Uimaliiton …

Vus – Vss Instagramissa : “Lucas Lydman on valittu Uimaliiton ikäkausimaajoukkueeseen! Mahtavaa, hurjasti onnea Lucas 🔥🔥🔥 ja tsemppiä tulevaan kauteen 🏊🏼‍♂️💦”

vusvss ❄️Vaasan Uimaseura järjestää talvilomalla 27.2.-3.3. klo 9-14 kolme talvilomaleiriä alakouluikäisille lapsille.

212 Likes, 3 Comments – Vus – Vss (@vusvss) on Instagram: “Lucas Lydman on valittu Uimaliiton ikäkausimaajoukkueeseen! Mahtavaa, hurjasti onnea Lucas 🔥🔥🔥 ja tsemppiä tulevaan kauteen 🏊🏼‍♂️💦”

Vaasan uimaseura – Vasa simsällskap – Facebook

Vaasan uimaseura – Vasa simsällskap. … Vaasan Uimaseura on Pohjanmaan suurin kilpauintiseura. … 10. helmikuu klo 12.42 · Instagram ·.

Vaasan Uimaseura

Vaasan Uimaseura on Pohjanmaan suurin kilpauintiseura jo vuodesta 1902. Tavoitteemme on mahdollistaa nuorten urheilijoiden unelmien saavuttaminen uimataidon …

Harry Schaumans Stiftelse – KOKO3

KOKO3 – Harry Schaumans Stiftelse

Harry Schauman oli Vaasalainen kiinteistöomistaja ja liikemies. Hän oli myös Vaasan höyryleipomon, Vaasan uimaseuran ja Vasa IFK:n perustaja. Tänään hänen …

Upeassa jugend-kaunottaressa sijaitseva toimisto koko täydellisen muutoksen. Muutosten myötä tila kumartaa sekä säätiön arvovoille että rakennuksen pitkälle historialle.

Vaasan Uimarit-96 ry

Tervetuloa Vaasan Uimarit -96 ry:n kotisivuille ja uintiharrastuksen pariin! Ilmoittautuminen kevään 2023 uimaryhmiin on nyt avoinna.

Tervetuloa Vaasan Uimarit -96 ry:n kotisivuille ja uintiharrastuksen pariin! Ilmoittautuminen kevään 2023 uimaryhmiin on nyt avoinna. Tarkista vapaat paikat ja nappaa omasi vielä kun paikkoja on…

UINTI: Kesän 2023 SM-uinnit kilpaillaan Porissa – ePressi

16.12.2022 — Porin Uimaseura isännöi ylpeänä tapahtumaa viime vuosien … Seuraa Uimaliiton somekanavia Twitter I Facebook I Instagram I LinkedIn.

Avoimet työpaikat Vaasan Uimaseura – Vasa Simsällskap ry

Vaasan Uimaseura – Vasa Simsällskap ry – Avoimet työpaikat ja rekrytointi – Duunitori

Katso kaikki avoimet työpaikat Vaasan Uimaseura – Vasa Simsällskap ry. Yli 20 000 työpaikkaa odottaa hakemustasi Duunitorilla. Katso ja hae töitä nyt!

Keywords: vaasan uimaseura instagram