Tiina elovaara instagram

Tiina Elovaara (@tiinaelovaara) • Instagram photos and videos

1484 Followers, 972 Following, 1350 Posts – See Instagram photos and videos from Tiina Elovaara (@tiinaelovaara)

Tiina Elovaara (@tiinaelovaa) • Instagram photos and videos

92 Followers, 179 Following, 42 Posts – See Instagram photos and videos from Tiina Elovaara (@tiinaelovaa)

Tiina Elovaara on Instagram: “Pitkän ja vaikean pohdinnan …

91 Likes, 4 Comments – Tiina Elovaara (@tiinaelovaara) on Instagram: “Pitkän ja vaikean pohdinnan jälkeen päätös ehdokkuudesta on tehty.

Tiina Elovaara on Instagram: “#maisansalo #teisko #finland”

27 Likes, 5 Comments – Tiina Elovaara (@tiinaelovaara) on Instagram: “#maisansalo #teisko #finland”

Tiina Elovaara on Instagram: “Täytin tänään 32. Terapeutti …

49 Likes, 10 Comments – Tiina Elovaara (@tiinaelovaara) on Instagram: “Täytin tänään 32. Terapeutti kannustaa että musta voi vielä tulla ihan mitä vaan.…”

Tiina Elovaara on Instagram: “35-vuotiaana ajattelen …

32 Likes, 2 Comments – Tiina Elovaara (@tiinaelovaara) on Instagram: “35-vuotiaana ajattelen instagramista seuraavia myönteisiä ajatuksia: ✨ instagram on …

Herra ja rouva Borges. – Instagram

Tiina Elovaara on Instagram: “Herra ja rouva Borges.Nämä kaksi luovat ympärilläänkin oleville ihmisille uskoa itseensä ja uskoa unelmiin, kaikki on mahdollista.Kyyneleet valui mutta päivä on mitä onnellisin.Morsian on kauniimpi kuin sää, vaikka sääkin on upea! ❤️ Onnea rakas ystävä.”

302 Likes, 6 Comments – Tiina Elovaara (@tiinaelovaara) on Instagram: “Herra ja rouva Borges. Nämä kaksi luovat ympärilläänkin oleville ihmisille uskoa …

302 Likes, 6 Comments – Tiina Elovaara (@tiinaelovaara) on Instagram: “Herra ja rouva Borges.Nämä kaksi luovat ympärilläänkin oleville ihmisille uskoa itseensä ja uskoa unelmiin, kaikki on mahdollista.Kyyneleet valui mutta päivä on mitä onnellisin.Morsian on kauniimpi kuin sää, vaikka sääkin on upea! ❤️ Onnea rakas ystävä.”

Ei enää duunii, painan puita uuniin – Instagram

Tiina Elovaara Instagramissa : “Ei enää duunii, painan puita uuniinsyvemmälle skutsiin meen#skutsi”

61 Likes, 1 Comments – Tiina Elovaara (@tiinaelovaara) on Instagram: “Ei enää duunii, painan puita uuniin syvemmälle skutsiin meen #skutsi”

61 Likes, 1 Comments – Tiina Elovaara (@tiinaelovaara) on Instagram: “Ei enää duunii, painan puita uuniinsyvemmälle skutsiin meen#skutsi”

Tiina Elovaara on Instagram: “Useat tahot miettivät …

Tiina Elovaara on Instagram: “Useat tahot miettivät kuumeisesti mistä lisää tuottavuutta ja miljardeja valtion talouteen.Ohessa pointteja kolumnistani joka on julkaistu tänään @tamperelainenofficial ja löytyy nettisivuiltani tiinaelovaara.fi ▪️Vuoden 2012 Työ ja terveys tutkimus kertoo että puutteellisen työhyvinvoinnin kustannukset ovat Suomessa 41 miljardia euroa. (Suomen talouden koko budjetti päälle 50 miljardia, jos auttaa mittakaavan kanssa) Ennenaikaisten eläkkeiden osuus tästä on 18 miljardia. ▪️Uupuneiden suomalaisten todellista määrää ei tiedä kukaan, sillä Suomessa uupumus ei oikeuta sairaslomaan. On mahdotonta tietää kuinka monet masentuneeksi tilastoidut tosi asiassa oireilevat uupumustaan ahdistuksella ja viimein masennuksella. ▪️Tulisi olla ketterä ja nopeasti mukautuva työntekijä, kun työtahti on kiihtynyt. ”Itsensä johtamisen haasteita ei suinkaan ole vain kiireisillä menestyneillä, yhtälailla itsensä johtamisen taitoja vaatii myös luoviminen opintojen, pätkätöiden ja perhevastuiden välillä.” Uusitalo-Arola kirjoittaa. ▪️Työeläkeyhtiö Elon vuonna 2016 tekemä tutkimus kertoo että n. 40 %:lla yrittäjistä on riski uupua. ▪️Vuonna 2016 masennus vei 8 henkilöä päivässä ennenaikaisesti eläkkeelle ja oli suurin yksittäinen työkyvyttömyyseläkkeen syy. ▪️Toipuminen uupumuksesta on yhteydessä ylikuormitustilan kestoon. Tila muistuttaa urheilijoiden ylikuntoa, kehon sääntelyjärjestelmät menevät sekaisin. ▪️On järkevämpää miettiä miten vähentää hyvissä ajoin kuormitusta, kuin hoitaa seurauksia. Kyse on myös yksilön oman elämänmuutoksista, joihin olisi hyvä olla tarjolla helposti saatavia terapia- ja kuntoutuspalveluita. ▪️Suorittaminen ja työ eivät saa olla leijonan osassa. On uskallettava punnita omia arvojamme vakavasti. ▪️ Pohtiessamme taloutta ja tuottavuutta, tulisi huomio kiinnittää näihin seikkoihin. Hiljattain Microsoft kokeili neljän päivän työviikkoa, nostaen tuottavuutta 40%. ▪️Liiallinen työnteko saattaakin olla hölmöläisen peiton jatkamista. Paremmat tulokset tulevat toista kautta.#työuupumus #työkyky #exsuorittajat #hyvinvointi #politiikka”

6.11.2019 — 29 Likes, 2 Comments – Tiina Elovaara (@tiinaelovaara) on Instagram: “Useat tahot miettivät kuumeisesti mistä lisää tuottavuutta ja …

29 Likes, 2 Comments – Tiina Elovaara (@tiinaelovaara) on Instagram: “Useat tahot miettivät kuumeisesti mistä lisää tuottavuutta ja miljardeja valtion talouteen.Ohessa pointteja kolumnistani joka on julkaistu tänään @tamperelainenofficial ja löytyy nettisivuiltani tiinaelovaara.fi ▪️Vuoden 2012 Työ ja terveys tutkimus kertoo että puutteellisen työhyvinvoinnin kustannukset ovat Suomessa 41 miljardia euroa. (Suomen talouden koko budjetti päälle 50 miljardia, jos auttaa mittakaavan kanssa) Ennenaikaisten eläkkeiden osuus tästä on 18 miljardia. ▪️Uupuneiden suomalaisten todellista määrää ei tiedä kukaan, sillä Suomessa uupumus ei oikeuta sairaslomaan. On mahdotonta tietää kuinka monet masentuneeksi tilastoidut tosi asiassa oireilevat uupumustaan ahdistuksella ja viimein masennuksella. ▪️Tulisi olla ketterä ja nopeasti mukautuva työntekijä, kun työtahti on kiihtynyt. ”Itsensä johtamisen haasteita ei suinkaan ole vain kiireisillä menestyneillä, yhtälailla itsensä johtamisen taitoja vaatii myös luoviminen opintojen, pätkätöiden ja perhevastuiden välillä.” Uusitalo-Arola kirjoittaa. ▪️Työeläkeyhtiö Elon vuonna 2016 tekemä tutkimus kertoo että n. 40 %:lla yrittäjistä on riski uupua. ▪️Vuonna 2016 masennus vei 8 henkilöä päivässä ennenaikaisesti eläkkeelle ja oli suurin yksittäinen työkyvyttömyyseläkkeen syy. ▪️Toipuminen uupumuksesta on yhteydessä ylikuormitustilan kestoon. Tila muistuttaa urheilijoiden ylikuntoa, kehon sääntelyjärjestelmät menevät sekaisin. ▪️On järkevämpää miettiä miten vähentää hyvissä ajoin kuormitusta, kuin hoitaa seurauksia. Kyse on myös yksilön oman elämänmuutoksista, joihin olisi hyvä olla tarjolla helposti saatavia terapia- ja kuntoutuspalveluita. ▪️Suorittaminen ja työ eivät saa olla leijonan osassa. On uskallettava punnita omia arvojamme vakavasti. ▪️ Pohtiessamme taloutta ja tuottavuutta, tulisi huomio kiinnittää näihin seikkoihin. Hiljattain Microsoft kokeili neljän päivän työviikkoa, nostaen tuottavuutta 40%. ▪️Liiallinen työnteko saattaakin olla hölmöläisen peiton jatkamista. Paremmat tulokset tulevat toista kautta.#työuupumus #työkyky #exsuorittajat #hyvinvointi #politiikka”

Tiina Elovaara on Instagram: “Juhannuksen päivänkakkarat …

Tiina Elovaara on Instagram: “Juhannuksen päivänkakkarat loistavat vieläkin. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Ja Murakami.”

29.6.2018 — 25 Likes, 2 Comments – Tiina Elovaara (@tiinaelovaara) on Instagram: “Juhannuksen päivänkakkarat loistavat vieläkin.

25 Likes, 2 Comments – Tiina Elovaara (@tiinaelovaara) on Instagram: “Juhannuksen päivänkakkarat loistavat vieläkin. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Ja Murakami.”

Keywords: tiina elovaara instagram