Suomirapstoo instagram

@suomirapstoo • Instagram photos and videos

9798 Followers, 2 Following, 48 Posts – See Instagram photos and videos from @suomirapstoo.

SV: seksuaalinen ahdistelu – suomirapstoo on Instagram

503 Likes, 0 Comments – @suomirapstoo on Instagram: “SV: seksuaalinen ahdistelu . . . . . “Kun lukee näitä juttuja aloin kans miettii omaa nuoruutta ja…”

@suomirapstoo on Instagram: “SV: seksuaalinen ahdistelu …

@suomirapstoo on Instagram: “SV: seksuaalinen ahdistelu…..”Ihan uskomatonta miten tää tili on herättänyt miettimään. Mun kokemukset ei oo läheskään yhtä pahoja kun monella näistä, joiden tarinoita on julkastu. Kuitenkin oon viimeset 10vuotta käynyt enemmän tai vähemmän ahkerasti rap/hiphop festareilla ja yksittäisillä keikoilla ja valehtelematta joka kerta joku on käynyt perseeseen tai tisseihin kiinni. Ei ymmärretä sanaa ei, vaan meno jatkuu. Omaksi onnekseni olen kohtuu isokokoinen nainen, jolloin kunnon ärähtämisen jälkeen useampi on lähtenyt luikkimaan. Näissäkään tilanteissa kukaan sivullinen ei ole tullut väliin, usein näistä hinkkaajista on päästy eroon esittämällä lesboparia ystäväni kanssa…””

520 Likes, 0 Comments – @suomirapstoo on Instagram: “SV: seksuaalinen ahdistelu . . . . . “Ihan uskomatonta miten tää tili on herättänyt miettimään. Mun…”

520 Likes, 0 Comments – @suomirapstoo on Instagram: “SV: seksuaalinen ahdistelu…..”Ihan uskomatonta miten tää tili on herättänyt miettimään. Mun kokemukset ei oo läheskään yhtä pahoja kun monella näistä, joiden tarinoita on julkastu. Kuitenkin oon viimeset 10vuotta käynyt enemmän tai vähemmän ahkerasti rap/hiphop festareilla ja yksittäisillä keikoilla ja valehtelematta joka kerta joku on käynyt perseeseen tai tisseihin kiinni. Ei ymmärretä sanaa ei, vaan meno jatkuu. Omaksi onnekseni olen kohtuu isokokoinen nainen, jolloin kunnon ärähtämisen jälkeen useampi on lähtenyt luikkimaan. Näissäkään tilanteissa kukaan sivullinen ei ole tullut väliin, usein näistä hinkkaajista on päästy eroon esittämällä lesboparia ystäväni kanssa…””

SV: seksuaalinen häirintä, vainoaminen – suomirapstoo

567 Likes, 0 Comments – @suomirapstoo on Instagram: “SV: seksuaalinen häirintä, vainoaminen . . . . . “Menin mukaan räppivideon kuvauksiin ja tutustuin…”

@suomirapstoo on Instagram: “SV: seksuaalinen ahdistelu …

714 Likes, 3 Comments – @suomirapstoo on Instagram: “SV: seksuaalinen ahdistelu, alaikäisen seksuaalinen hyväksikäyttö, vallan väärinkäyttö . . . . .…”

SV: raiskaus – suomirapstoo on Instagram

1259 Likes, 13 Comments – @suomirapstoo on Instagram: “SV: raiskaus . . . . . “16 vuotiaana teininä 2000-luvulla eräs niihin aikoihin tunnettukkin…”

SV: misogynia, transfobia – suomirapstoo on Instagram

719 Likes, 1 Comments – @suomirapstoo on Instagram: “SV: misogynia, transfobia . . . . . “Moro. Haluan tuoda vähän esille sen ajan suurimman hiphop-…”

Suomirapstoo-kanavan takana ovat toimittaja Ina … – Instagram

278 Likes, 3 Comments – Rumba (@rumbalehti) on Instagram: “Suomirapstoo-kanavan takana ovat toimittaja Ina Mikkola sekä SOFA-yhtyeestä tunnettu näyttelijä-…

Läpinäkyvyys ja turvallisuus keskiössä. Tervetuloa jakamaan …

20.7.2021 — 4029 Likes, 86 Comments – @suomirapstoo on Instagram: “Läpinäkyvyys ja turvallisuus keskiössä. Tervetuloa jakamaan kokemuksesi anonyymisti …

SV: alaikäisen seksuaalinen hyväksikäyttö, grooming, misogynia

10.8.2021 — 939 Likes, 7 Comments – @suomirapstoo on Instagram: “SV: alaikäisen seksuaalinen hyväksikäyttö, grooming, misogynia .

Keywords: suomirapstoo instagram