Pitopohjakengät naiset

Naisten pitopohjakengät – Intersport

Naisten pitopohjakengät | Intersport

Intersportin laajasta valikoimasta löydät tyylikkäät, tukevat ja turvalliset naisten pitopohjakengät. Tilaa naisten pitopohjakengät nyt kätevästi verkosta!

Naisten talvikengät pitopohjalla – Scandinavian Outdoor

Naisten talvikengät pitopohjalla | Scandinavian Outdoor

Mikä on pitopohjakenkä? Erityisesti talvikäyttöön tehty, mahdollisimman hyvin jäällä ja lumella pitävä jalkine on hyvä valinta kun et voi käyttää nastoja.

Pitopohjakengillä lisää pitoa ja loppuu se liukastelu! Osta nyt netistä! Mikä on pitopohjakenkä? Erityisesti talvikäyttöön tehty, mahdollisimman hyvin jäällä ja lumella pitävä jalkine on hyvä valinta kun et voi käyttää nastoja.

Pitopohjat – Pomar.fi

Pitopohjat – Pomar.fi

METSO Naisten GORE-TEX® nilkkuri nastapohjalla. Pomar / 37977-115. METSO Naisten GORE-TEX® nilkkuri nastapohjalla. 165,00 €.

Pomar GRIP+, Traction ja ANTI-SLIP pitopohjat kehitimme Pohjolan talvikeleihin. Haimme niihin innoitusta kitkarenkaiden teknologiasta. Pohjien kaksoiskomponentti TR-kumimateriaali sekä optimoitu kuviointi antavat vahvaa pitoa talven liukkailla ja pehmeä TR-kumi säilyttää pitoominaisuutensa kovallakin pakkasella.

Kitkakengät – Pitopohjakengät – Partioaitta

Kitkakengät – Pitopohjakengät

Kitka- ja pitopohjakengät Partioaitasta ✓ Kenkien pitopohja on vaihtoehto nastoille ✓ Tutustu kitkakenkiin myymälässä tai verkkokaupassa ✓ Nopeat …

Kitka- ja pitopohjakengät Partioaitasta ✓ Kenkien pitopohja on vaihtoehto nastoille ✓ Tutustu kitkakenkiin myymälässä tai verkkokaupassa ✓ Nopeat toimitukset

Pitopohjakengät ja kitkakengät | Halti

Pitopohjakengät ja kitkakengät | Halti– Halti verkkokauppa

Pitopohjakengät ja kitkakengät tarjoavat pitoa liukkailla keleillä ja auttavat pysymään tukevasti pystyssä. … Jura Naisten Mid Michelin Pitopohjakenkä.

Pitopohjakengät ja kitkakengät tarjoavat pitoa liukkailla keleillä ja auttavat pysymään tukevasti pystyssä. Tutustu valikoimaan Haltin verkkokaupassa.

Naisten kitkakengät – Halti verkkokauppa

Naisten kitkakengät– Halti verkkokauppa

Tyylikkäät kitkakengät, toiselta nimeltään pitopohjakengät naisille Haltin verkkokaupasta. Meiltä löydät niin Michelin® Ice Grip-pohjalla kuin Vibram Arctic …

Tyylikkäät kitkakengät, toiselta nimeltään pitopohjakengät naisille Haltin verkkokaupasta. Meiltä löydät niin Michelin® Ice Grip-pohjalla kuin Vibram Arctic Grip-pohjalla varustettuja kitkakenkiä. Tule tutustumaan valikoimaan!

Pitopohjakengät netistä – Budget Sport

Pitopohjakengät netistä | Budget Sport

Pitopohjakengät sekä muut miesten, naisten ja lasten talvikengät parhailta merkeiltä edulliseen hintaan. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa heti!

Nastakengät vai pitopohjakengät? – Outsport.fi

ICEBUG PACE3 W MICHELIN WIC GTX – Naisten pitopohjakengät Gore-Tex-kalvolla. Sporttiset Pace3-talvikengät ovat erinomainen valinta kävelylenkeille.

Pakkasta, lunta, vettä ja taas pakkasta – talven säävaihtelut tekevät tiet erittäin liukkaiksi. Hyvät ja pitävät talvikengät ovat ehdoton jalkine Suomen sääolosuhteisiin. Kitkakenkä (pitopohjakenkä) on nastaton vaihtoehto talven liukkaille keleille. Pitopohjakengillä voit kävellä rennosti ilman että tarvitsee jännittää kaatumista. Vaikka nastakenkä onkin se kaikkein pitävin kenkä jäisille teille, monet kenkävalmistajat…

Naisten nastakengät | Karkkainen.com verkkokauppa

Naisten nastakengät ja pitopohjakengät mahdollistavat turvallisen ja rennon liikkumisen myös talvella. Nastakenkien käyttö ole pelkästään ikäihmisten juttu, …

Nastakengillä pysytään pystyssä talvellakin!

Naisten nastakengät ja pitopohjakengät mahdollistavat turvallisen ja rennon liikkumisen myös talvella. Nastakenkien käyttö ole pelkästään ikäihmisten juttu, vaan nykyään jokainen omaa terveyttään ja hyvinvointiaan ajatteleva liikkuu mieluiten talvisilla teillä nastojen turvaamana. Naisten nastakenkien valikoimasta löydät itsellesi pitävät kengät tyylikkyyttä ja mukavuutta unohtamatta!

Talvisin meistä suomalaisista yli joka kolmas kaatuu liukkauden takia. Hyvällä onnella kaatuminen ei aiheuta vakavampia vaurioita, mutta hyvin usein kaatuja satuttaa itsensä sairaalahoitoa vaativaan tilaan. Murtumat, kudosvauriot sekä pään alueen vammat ovat yleisiä talviajan onnettomuuksia. Näiltä voitaisiin välttyä lähes kokonaan, jos talvella liikkuessa käytettäisiin nastakenkiä tai kenkiin kiinnitettäviä liukuesteitä. Kaatumisia vastaan kannattaakin hankkia kestävät Icebug-nastakengät, joilla takaat turvallisia askelia useiksi vuosiksi!

Rentoa liikuntaa nastakenkien avulla

Naisten nastakengät tekevät talviliikunnasta tehokasta, sillä liike-energiaa ei tarvitse kuluttaa jatkuvaan tasapainon hakuun. Nastakengillä voi kävellä tai juosta tien pinnan liukkaudesta huolimatta, sillä pienet nastat porautuvat jäähän napakasti. Juoksukenkiä valmistava Asics tuo myös nastoilla olevia lenkkikenkiä saataville, jotta talvinen juoksuharrastus olisi turvallisempaa.

Usein talviset tiet ja polut ovat epätasaisia ja rosoisia, mutta nastakenkien avulla niistä selviää huomattavasti helpommin, mitä tavallisilla talvikengillä. Eron huomaa hyvin silloin, jos itsellä on nastakengät jalassa ja mukana oleva kaveri koittaa pärjätä tavallisilla kengillä – nastakenkien käyttäjänä olen aina ensimmäisenä perillä, ja ilman kaatumisia!

Naisten nastakengät auttavat mainiosti myös talvisten aktiviteettien vietossa. Lasten pulkkaa tai rattikelkkaa on huomattavasti varmempi vetää perässä, jos käyttää nastakenkiä. Huonoimmallakin kelillä pulkka kulkee perässä vakaammin. Eron huomaa myös potkukelkalla potkiessa, sillä potkuihin saa todella reilummin tehoa, kun kengät eivät luista liikkeissä.

Nastakengät tai pitopohjakengät joka naiselle

Ajatus nastakengistä saattaa herättää mielikuvan niin sanotuista mummojen kengistä. Tämän mielikuvan voi heittää romukoppaan, sillä nykyiset naisten nastakengät ovat tyylikkäitä niin lenkkipolulla kuin kaupungissakin. Ehkäpä tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta sekä nastakenkien suosio on kasvanut viimeisten vuosien aikana.

Jokaisen suomalaisen tulisi hankkia pitävät nastakengät talven liukkaille. Tämä vähentäisi merkittävästi terveydenhuollon kustannuksia kaikkialla Suomessa. Kärkkäisen verkkokaupasta löydät ihanat naisten nastakengät monenlaiseen menoon. Pidetään itsemme pystyssä liukkaista tienpinnoista huolimatta!

Keywords: pitopohjakengät naiset, intersport pitopohjakengät