Panu mäenpää instagram

Panu Mäenpää (@panumaenpaa) • Instagram photos and …

Panu Mäenpää. Kauneutta jo neljällä vuosikymmenellä! 2,113 posts. 1,941 followers. 3,463 following. This Account is Private. Already follow panumaenpaa?

Seinäjoen Sateenkaari (SeSSa) on Instagram

Seinäjoen Sateenkaari (SeSSa) on Instagram: “SETAn puheenjohtaja Panu Mäenpää ja Pirkanmaan SETAn toiminnanjohtaja Mikko Väisänen pitivät mahtavan puheen! #seinäjokipride #seinäjoki #pride #hlbitq #sateenkaari”

seinajoensateenkaari SETAn puheenjohtaja Panu Mäenpää ja Pirkanmaan SETAn toiminnanjohtaja Mikko Väisänen pitivät mahtavan puheen!… more.

22 Likes, 0 Comments – Seinäjoen Sateenkaari (SeSSa) (@seinajoensateenkaari) on Instagram: “SETAn puheenjohtaja Panu Mäenpää ja Pirkanmaan SETAn toiminnanjohtaja Mikko Väisänen pitivät mahtavan puheen! #seinäjokipride #seinäjoki #pride #hlbitq #sateenkaari”

yhteisön puheenjohtaja Panu Mäenpää ja Seta ry:n …

41 Likes, 0 Comments – Borenius (@borenius_finland) on Instagram: “Turvallinen työyhteisö hyödyttää kaikkia. Helsinki Pride -yhteisön puheenjohtaja Panu …

Ihmisoikeusliitto on Instagram: “Hallitus on päättänyt laatia …

Ihmisoikeusliitto on Instagram: “Hallitus on päättänyt laatia rasismin ja syrjinnän vastaisen toimintaohjelman. Hienoa! Ohjelma ei saa jäädä pannukakuksi, vaan sen tulee olla kattava, rohkea ja kunnianhimoinen. 💪Lähetimme oikeusministeriölle lausuntomme toimintaohjelmasta. Kunnianhimoinen rasismin ja syrjinnän torjunta edellyttää huomion kiinnittämistä rakenteelliseen rasismiin, syrjinnän eri muotoihin sekä oikeuksiin pääsyyn. ⚠️#rasismi #syrjintä #ihmisoikeudet #yhdenvertaisuus #oikeusministeriö”

ihmisoikeusliitto Ihmisoikeusliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Panu Mäenpää. Panu on pitkän linjan ihmisoikeusvaikuttaja ja on.

176 Likes, 1 Comments – Ihmisoikeusliitto (@ihmisoikeusliitto) on Instagram: “Hallitus on päättänyt laatia rasismin ja syrjinnän vastaisen toimintaohjelman. Hienoa! Ohjelma ei saa jäädä pannukakuksi, vaan sen tulee olla kattava, rohkea ja kunnianhimoinen. 💪Lähetimme oikeusministeriölle lausuntomme toimintaohjelmasta. Kunnianhimoinen rasismin ja syrjinnän torjunta edellyttää huomion kiinnittämistä rakenteelliseen rasismiin, syrjinnän eri muotoihin sekä oikeuksiin pääsyyn. ⚠️#rasismi #syrjintä #ihmisoikeudet #yhdenvertaisuus #oikeusministeriö”

Helsinki Pride -yhteisö on Instagram

Helsinki Pride -yhteisö on Instagram: “Helsinki Pride -yhteisön hallituksen “puheenjohtajakapula” siirtyy Juha Kilpiältä Panu Mäenpäälle vuoden vaihteessa 🪄🌈💞Tänään jaettiin parhaita vinkkejä ja kokemuksia vuosien varrelta, maalailtiin upeaa tulevaa ja kiitettiin kaikesta ihanasta ja tärkeästä! 🏆🌄🥰Kiitos @juhakilpia ja onnea uusiin, lempeisiin tuuliin! Tulemme kaipaamaan kovasti 🌬💘Ja kiitos @panumaenpaa – yhdessä kohti uusia seikkailuja ja yhdenvertaisempaa huomista! 🙏🏳️‍🌈#helsinkiprideyhteisö#ylpeysmuuttaamaailmaa #changingtheworldwithpride”

helsinkiprideyhteiso Helsinki Pride -yhteisön hallituksen “puheenjohtajakapula” siirtyy Juha Kilpiältä Panu Mäenpäälle vuoden vaihteessa

184 Likes, 2 Comments – Helsinki Pride -yhteisö (@helsinkiprideyhteiso) on Instagram: “Helsinki Pride -yhteisön hallituksen “puheenjohtajakapula” siirtyy Juha Kilpiältä Panu Mäenpäälle vuoden vaihteessa 🪄🌈💞Tänään jaettiin parhaita vinkkejä ja kokemuksia vuosien varrelta, maalailtiin upeaa tulevaa ja kiitettiin kaikesta ihanasta ja tärkeästä! 🏆🌄🥰Kiitos @juhakilpia ja onnea uusiin, lempeisiin tuuliin! Tulemme kaipaamaan kovasti 🌬💘Ja kiitos @panumaenpaa – yhdessä kohti uusia seikkailuja ja yhdenvertaisempaa huomista! 🙏🏳️‍🌈#helsinkiprideyhteisö#ylpeysmuuttaamaailmaa #changingtheworldwithpride”

“If we remain silent, hatred will win.” Helsinki Pride – Instagram

28.6.2022 — 380 Likes, 0 Comments – Helsinki Pride -yhteisö (@helsinkiprideyhteiso) on Instagram: “”If we remain silent, hatred will win.

Panu Mäenpää on Twitter: “Toimituksen Sebbe ja Sofia työssä …

14.6.2014 — Toimituksen Sebbe ja Sofia työssä! #nuorikulttuuri #ungkultur #sottiisimoves #moves #tanssi #dans… http://instagram.com/p/pPcu8ho6vk/.

Panu Mäenpää on Twitter: “Torestaki! #itikka #atria …

15.11.2014 — Torestaki! #itikka #atria #nuorisoseurat #kortesjärvi #ylikylä #pohjanmaa #sponsori @ Ylikylä http://instagram.com/p/vb3BdAI6il/.

Helsinki Pride -yhteisön uusi puheenjohtaja ja hallitus valittu!

Helsinki Pride -yhteisön uusi puheenjohtaja ja hallitus valittu! – Helsinki Pride

Panu Mäenpää was elected chairman of the Helsinki Pride Community! Kira Sjöberg, Boodi Kabbani and Katja Laamanen were elected to the Board for the period 2021- …

Keywords: panu mäenpää instagram