Nordea Tampereen kassapalvelut ja Stark Lielahti – Tervetuloa lähimmälle palvelupisteelle!

Oletko etsimässä pankkipalveluita Tampereella? Onneksi sinulle, Nordea Tampereella tarjoaa laajan valikoiman kassapalveluita, jotta voit hoitaa pankkiasiasi helposti ja vaivattomasti. Lisäksi Stark Lielahti on toinen lähellä sijaitseva palvelupiste, joka tarjoaa erilaisia rakennustarvikkeita ja remontointitarpeita. Tervetuloa tutustumaan näihin lähimmille palvelupisteille!

Nordea Tampereen kassapalvelut

Nordea on yksi Suomen suurimmista pankeista ja tarjoaa asiakkailleen erinomaisia kassapalveluita. Tampereelta löytyy kaksi Nordean palvelupistettä, jotka sijaitsevat osoitteissa Hämeenkatu 7 ja Hämeenkatu 22. Molemmat palvelupisteet ovat helposti saavutettavissa ja tarjoavat laadukasta asiakaspalvelua.

Hämeenkatu 7:n palvelupisteellä voit hoitaa kaikki pankkiasiasi kätevästi. Täällä voit nostaa ja tallettaa käteistä, maksaa laskuja, avata uusia tilejä ja saada henkilökohtaista neuvontaa. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään kaikissa pankkiasioissasi.

Hämeenkatu 22:n palvelupisteellä voit myös hoitaa kaikki pankkiasiasi. Palvelupisteellä on myös maksuautomaatti, joka mahdollistaa laskujen maksamisen ilman henkilökunnan apua. Tämä tarkoittaa, että voit hoitaa pankkiasiasi vaivattomasti myös ilman ajanvarausta.

Stark Lielahti

Stark Lielahti on laadukas rakennustarvikeliike Tampereella. Liikkeestä löydät kaiken tarvittavan remonttia tai rakennusprojektiasi varten. Valikoimasta löytyvät muun muassa erilaiset työkalut, maalit, laastit, kylpyhuonetarvikkeet ja paljon muuta. Stark Lielahti tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja asiantuntevaa palvelua, jotta voit varmistaa onnistuneen remontin tai rakennusprojektin.

Lielahden Stark-liikkeen henkilökunta auttaa sinua mielellään valitsemaan oikeat tuotteet ja tarvikkeet tarpeisiisi sopiviksi. Heillä on myös vankka tietämys eri rakennusprojekteista ja voivat antaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja.

Tervetuloa lähimmille palvelupisteille!

Olipa kyseessä Nordean kassapalvelut tai Stark Lielahti, nämä lähimmät palvelupisteet tarjoavat sinulle helpon tavan hoitaa pankkiasiasi ja hankkia tarvittavat rakennustarvikkeet Tampereella. Kokenut henkilökunta auttaa mielellään kaikissa kysymyksissäsi ja antaa ammattitaitoista palvelua. Tervetuloa tutustumaan ja hyödyntämään näiden palvelupisteiden tarjoamia etuja ja palveluita!

Ofte stillede spørgsmål

Missä Nordea Tampereen kassapalvelut sijaitsevat?

Nordea Tampereen kassapalvelut sijaitsevat Hämeenkatu 7:ssä ja Hämeenkatu 22:ssa.

Mikä on Nordean osoite Hämeenkatu 7:ssä?

Nordea Tampereen Hämeenkatu 7:n osoite on Hämeenkatu 7, 33100 Tampere.

Kuinka pääsen Nordean konttoriin Hämeenkatu 22:ssa?

Nordean konttori Hämeenkatu 22:ssa sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, lähellä rautatieasemaa.

Onko Nordean konttori Hämeenkatu 22:ssa auki viikonloppuisin?

Valitettavasti Nordean konttori Hämeenkatu 22:ssa ei ole auki viikonloppuisin.

Mikä on Starkin osoite Lielahdessa?

Starkin osoite Lielahdessa on Liikekatu 1, 33400 Tampere.

Mitä palveluita Nordea Tampereen Hämeenkatu 7:ssä tarjoaa?

Nordea Tampereen Hämeenkatu 7:ssä tarjoaa laajan valikoiman pankkipalveluita, kuten talletuksia, lainoja ja säästötilejä.

Onko Nordea Tampereen Hämeenkatu 7:ssä käteispalveluita?

Kyllä, Nordea Tampereen Hämeenkatu 7:ssä voi nostaa käteistä ja suorittaa muita kassapalveluita.

Mitä etuja Nordea Tampereen Hämeenkatu 22:ssa sijaitsevassa konttorissa on?

Nordea Tampereen Hämeenkatu 22:ssa on laajat aukioloajat ja palvelut, joiden avulla asiakkaat voivat hoitaa pankkiasioitaan joustavasti.

Voinko tehdä pankkiasioita Nordean Hämeenkatu 22:ssa myös verkossa?

Kyllä, Nordean Hämeenkatu 22:ssa voi hoitaa pankkiasioita myös verkkopankin kautta.

Millainen on Starkin valikoima Lielahti-myymälässä?

Starkin Lielahti-myymälä tarjoaa laajan valikoiman rakennustarvikkeita ja -materiaaleja, työkaluja sekä muuta rakentamiseen liittyvää tarvikkeistoa.

Artiklen Nordea Tampereen kassapalvelut ja Stark Lielahti – Tervetuloa lähimmälle palvelupisteelle! har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 27 anmeldelser