Neuleliivi naiset ohje

Naisen neuleliivi Novita Nalle

Ohjeet ovat kirjallisia, eivätkä sisällä ruutupiirroksia. Ohjeissa ei käytetä lyhenteitä. Neuletiheydellä ei ole ratkaisevan suurta merkitystä neuleen …

Novita Nalle -langasta tehdyn liivin takakappale neulotaan etukappaletta pidemmäksi. Sivuilla on oikeilla ja nurjilla silmukoilla tehdyt maltillisen viehkeät yksityiskohdat.

Neuleliivit – Nopea projekti syksyyn

Neuleliivin pystyy neulomaan mistä tahansa langasta ja mallivaihtoehtoja löytyy ihan aloittelijoista … Naisen neuleliivi vyöllä Novita 7 Veljestä.

Neuleliivin pystyy neulomaan mistä tahansa langasta ja mallivaihtoehtoja löytyy ihan aloittelijoista edistyneemmillekin neulojille.

53 Neuleliivi ideas in 2023 | neuleet, liivi, ilmaisia neuleohjeita

Naisen neuleliivi Novita Nalle Style, Muoti, Mekkojen Ompelu … DROPS 202-8 – Ilmaiset neuleohje DROPS Designilta Virkkausmallit, Ilmaiset Virkkausohjeet.

19.2.2023 – Explore marianne pernaa’s board “Neuleliivi” on Pinterest. See more ideas about neuleet, liivi, ilmaisia neuleohjeita.

rknits porvoo – neuleohje v-aukkoiseen liiviin naiselle

rknits porvoo – neuleohje v-aukkoiseen liiviin naiselle — rknits neuleohjeet

Tämän ohjeen V-aukko tehdään siten että etupuoli neulotaan kahdessa osassa. Etupuolella on yhteensä 80-90-100 silmukkaa, tässä vaiheessa kannattaa merkitä myös …

rknits porvoo on neuleohje minimalistiseen v-aukkoiseen liiviin naiselle. Liivi on tyköistuva ja neulotaan alhaalta ylös suljettuna neuleena. V-aukon sekä hiha-aukkojen ympärille neulotaan napakat resorit.

Neuleliivin ohje ja uudet hiukset – Kalastajan vaimo – Anna

16.10.2020 — Ihmiset ovat yksilöitä eivätkä kaikki pidä samoista asioista. En siis voi tyrkyttää mieltymyksiäni kaikkien maailman naisten puolesta.

Naiset – Ilmaisia neule- ja virkkausohjeita DROPS Design:lta

Tänään meiltä löytyy 291 lehteä ja 10830 ohjetta – joista 10033 ohjetta on käännetty suomeksi. Työskentelemme ahkerasti, jotta voisimme antaa teille kaikkein …

Käy katsomassa tuhansia ohjeitamme naisten neuleisiin – löydät myssyjä, huiveja, kaulaliinoja, mekkoja, kauniita puseroita ja jakkuja, ja paljon muuta – kaikki mallit neulotaan ja virkataan ihanista langoistamme…

College Days / DROPS 210-28

College Days / DROPS 210-28 – Ilmaiset neuleohje DROPS Designilta

Neulottu liivi / slipoveri DROPS Air-langasta. Työssä on pyöreä pääntie. Koot S – XXXL.

Neuleliivi – katso ohje! – Meillä kotona

Neuleliivi – katso ohje! | Meillä kotona

5.4.2022 — Neuleliivi – ohje … Luo 176 s kaksinkertaisella langalla (yksi säie kumpaakin lankaa) 5 mm pyöröpuikolle. Yhdistä suljetuksi neuleeksi ja lisää …

Neuleliivi on malliltaan pelkistetty, mutta muhkeat resorit tuovat siihen ilmettä. Väljät kädentiet sopivat erikokoisille ja -muotoisille vartaloille.

Neuleliivi Renée | Börstet Uld – Lankamaailma

Neuleliivi V-pääntiellä on klassikko, joka sopii moneen eri asukokonaisuuteen … Ohjeessa on koot XS-XL ja langanmenekki on 3-5 kerää koosta riippuen.

Tervetuloa Lankamaailmaan! Lankamaailman myymälöistä ja verkkokaupasta löydät laajan valikoiman käsityölankoja, neulepuikkoja, virkkuukoukkuja, käsityötarvikkeita, norjalaisneuleita ja paljon muuta kymmeniltä eri valmistajilta – lahjaksi tai itselle. Muista myös Lankamaailman lahjakortti.

Keywords: neuleliivi naiset ohje