Naiset kutsuntoihin

Kutsunnat ovat laajenemassa naisiin – Kotimaa – Ilta-Sanomat

3.6.2022 — Kutsunnat ovat laajenemassa naisiin – tätä se käytännössä tarkoittaa. Ensimmäistä pilottitapahtumaa suunnitellaan vuodelle 2024.

Ensimmäistä pilottitapahtumaa suunnitellaan vuodelle 2024.

Puolustusministeri Savola: Kutsunnat myös naisille ehkä jo 2025

Puolustusministeri Savola: Kutsunnat myös naisille ehkä jo 2025 – Politiikka – Ilta-Sanomat

23.1.2023 — Uudistettujen kutsuntojen tavoitteena on lisätä asepalveluksen suorittavien määrää ja vahvistaa nuorten maanpuolustustahtoa.

Uudistettujen kutsuntojen tavoitteena on lisätä asepalveluksen suorittavien määrää ja vahvistaa nuorten maanpuolustustahtoa.

Koko ikäluokka voi saada käskyn kutsuntoihin vuonna 2025

Koko ikäluokka voi saada käskyn kutsuntoihin vuonna 2025 | Yle Uutiset

23.1.2023 — Koko ikäluokan kutsunnat otetaan käyttöön mahdollisesti vuonna 2025. Uusia kutsuntoja valmistellaan parhaillaan puolustusvoimien johdolla.

Tarkoituksena on lisätä naisten hakeutumista asepalvelukseen ja vahvistaa heidän osallistumista maanpuolustukseen.

Maanpuolustusaktiivien enemmistö laittaisi naiset kutsuntoihin

Maanpuolustusaktiivien enemmistö laittaisi naiset kutsuntoihin – MTVuutiset.fi

18.11.2022 — Näkemykset selviävät neljälle maanpuolustusjärjestölle tehdystä tänään julkaistusta kyselystä, johon vastasi 8 300 liittojen jäsentä.

Suurin osa maanpuolustusaktiiveista ottaisi naiset mukaan kutsuntoihin. Naisten asepalveluksen suhteen mielipiteet kuitenkin jakautuvat.

Kutsunnat – Intti edessä – Puolustusvoimat – Intti.fi

Kutsunnoissa sinut määrätään palvelukseen, jos sinut todetaan terveystarkastuksessa palvelukseen sopivaksi. Lääkäri määrittää palveluskelpoisuutesi voimassa …

Syksyllä kutsunnoissa päätetään, milloin ja missä varusmiespalvelus suoritetaan. Valmistaudu kutsuntoihin miettimällä mieluista tehtävää ja tutustu osoitteeseen intti.fi.

Naisten vapaaehtoinen asepalvelus – Puolustusvoimat – Intti.fi

Naisten vapaaehtoinen asepalvelus – Puolustusvoimat – Intti edessä – Intti.fi

Tietoa naisten vapaaehtoisesta asepalveluksesta. Naiset voivat suorittaa asepalveluksen vapaaehtoisesti kaikissa puolustushaaroissa ja aselajeissa.

Tietoa naisten vapaaehtoisesta asepalveluksesta. Naiset voivat suorittaa asepalveluksen vapaaehtoisesti kaikissa puolustushaaroissa ja aselajeissa. Naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen pääsemisen edellytyksenä on Suomen kansalaisuus, 18 -­ 29 vuoden ikä palvelukseen haettaessa sekä terveydentilan ja muiden henkilökohtaisten ominaisuuksien sopivuus sotilaskoulutukseen.

Komitea esittää: naiset pakollisiin kutsuntoihin – Iltalehti

30.10.2021 — Jatkossa naiset velvoitettaisiin osallistumaan kutsuntoihin sakon uhalla. … ”Kutsunnat kaikille” on muodostunut komitean keskeiseksi …

Koko ikäluokalle yhteiset kutsunnat palvelukseen – Iltalehti

26.11.2021 — Naiset kutsuntoihin ehkä 2023. Perjantaina tiedotustilaisuudessa puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk) kiitteli mietintöä ja sanoi, että …

Kutsuntojen järjestämistä myös naisille aletaan suunnitella

Kutsuntojen järjestämistä myös naisille aletaan suunnitella – Politiikka | HS.fi

10.10.2022 — Viime vuonna parlamentaarinen komitea ehdotti, että kutsunnat muutettaisiin kolmivaiheisiksi siten, että niihin osallistuisivat myös naiset.

Puolustusministeriön asettaman työryhmän tehtävänä on muun muassa arvioida, millä aikataululla kutsuntoja voitaisiin laajentaa.

Naisten osallistumista kutsuntoihin suunnitellaan

21.1.2023 — Kutsuntaikäisten palvelukelpoisuus maan huippua pohjalaismaakunnissa – Naisten osallistumista kutsuntoihin suunnitellaan · Mieli ja paino …

Keywords: naiset kutsuntoihin, naiset kutsunnat