Maria ritola instagram

Maria Ritola (@mariaritola) • Instagram photos and videos

286 Followers, 326 Following, 29 Posts – See Instagram photos and videos from Maria Ritola (@mariaritola)

Maria Ritola (@MariaRitola) / Twitter

Maria Ritola. @MariaRitola. Entrepreneur. On a journey to connect & contribute. Vice chair. @sylva_ry . Past Iris AI, Demos Helsinki, SingularityU GSP15, …

Maria Ritola – Juontaja – MySpeaker

Maria Ritola – Juontaja – MySpeaker Oy

Maria Ritola on suomalainen yrittäjä, palkittu teknologiavaikuttaja ja kokenut esiintyjä. Hän on pitänyt satoja puheenvuoroja, juontanut tapahtumia ja.

Maria Ritola on suomalainen yrittäjä, palkittu teknologiavaikuttaja ja kokenut esiintyjä. Hän on pitänyt satoja puheenvuoroja, juontanut tapahtumia ja

Maria Huntington julkaisi hyytävän uintikuvan Tampereelta

Seitsenottelija Maria Huntington piipahti iltauinnilla kylmässä Näsijärvessä. … Kuva: Jukka Ritola, Instagram. Vili Pesu. 2.4.2021 13:56.

Coffee with Alumna: Maria Ritola – Aalto-yliopisto

Coffee with Alumna: Maria Ritola | Aalto-yliopisto

Yksi Iris.ai-startupin perustajista, Maria Ritola tapasi lokakuussa opiskelijoita ja keskusteli heidän kanssaan urastaan tekoälyn ja koneoppimisen alalla.

Coffee with Alumni –tilaisuudet antavat opiskelijoille mahdollisuuden saada mielenkiintoisilta alumneilta arvokasta tukea uravalintoihin.

Esittelyt jatkuu ja tänään esittelyvuorossa on Maria Ritola! Nimi

Maria Ritola – Slush

Maria Ritola is a Finnish entrepreneur. She currently works at Iris.ai, a technology company she co-founded in 2015. Iris.ai helps researchers make a far …

Maria Ritola – Slush

Sanna Marin jännitti MM-finaalia puolisonsa kanssa Nokia-Areenalla – Tampere – Aamulehti

Kuva: Jukka Ritola / Aamulehden arkisto. Sari Rautanen. 29.5.2022 22:15. Aamulehti … Marin julkaisi päivityksen vierailusta Instagram-tilillään.

Tampereen kaupunki oli kutsunut politiikassa mukana olevia katsomaan peliä. Myös Kimi Räikkönen on nähty katsojien joukossa.

Sanna Marin jännitti MM-finaalia puolisonsa kanssa Nokia …

Maria Ritola in the Kesko blog: ”Behavioural change – the untapped opportunity of consumer markets” – Demos Helsinki

3.10.2014 — Demos Helsinki researcher Maria Ritola guest authors in the Näkökulma (transl. point of view) blog of the Finnish trading sector giant Kesko …

Keywords: maria ritola instagram