Lotta harala instagram

LOTTA HARALA ATHLETE (@lottaharala) • Instagram photos …

61.5k Followers, 843 Following, 946 Posts – See Instagram photos and videos from LOTTA HARALA ATHLETE (@lottaharala)

LOTTA HARALA ATHLETE (@lottaharala) • Instagram photos …

61.4k Followers, 843 Following, 945 Posts – See Instagram photos and videos …

Kaipa sitä joka kisakaudelle mahtuu aina yks syväsukellus …

6551 Likes, 109 Comments – LOTTA HARALA ATHLETE (@lottaharala) on Instagram: “Tää viikko ei käynnistynyt lainkaan niinkuin oli tarkotus…

LOTTA HARALA ATHLETE on Instagram: “Tää viikko ei …

LOTTA HARALA ATHLETE on Instagram: “Kulunut lepoviikko on tehnyt niin hyvää sekä kropalle että mielelle.🙏🏼 täysi palautuminen ja hetken pysähtyminen antaa tilaa uudelle motivaatiolle ja energialle!💫 Uskallus levätä on kyllä niin tärkeää meille ihan jokaiselle. Enkä tarkoita nyt pelkkää fyysistä lepoa vaan ihan kokonaisvaltaista pysähdystä ilman morkkiksia. Oon aikasemmin ollut tässä vähän huono, mutta ah nykyään oikein nautin laiskottelusta!🥰.kertokaa millaisia kokemuksia teillä on lepo/lomaviikkojen vaikutuksista? Tai jos ette ole pitäneet lepoa tarpeeksi ajoissa?🤗.Rennon letkeää sunnuntai-iltaa jokaiselle!!💕 .#recoveryweek #rest #athlete #imready”

2254 Likes, 23 Comments – LOTTA HARALA ATHLETE (@lottaharala) on Instagram: “Kulunut lepoviikko on tehnyt niin hyvää sekä kropalle että mielelle.

2,254 Likes, 23 Comments – LOTTA HARALA ATHLETE (@lottaharala) on Instagram: “Kulunut lepoviikko on tehnyt niin hyvää sekä kropalle että mielelle.🙏🏼 täysi palautuminen ja hetken pysähtyminen antaa tilaa uudelle motivaatiolle ja energialle!💫 Uskallus levätä on kyllä niin tärkeää meille ihan jokaiselle. Enkä tarkoita nyt pelkkää fyysistä lepoa vaan ihan kokonaisvaltaista pysähdystä ilman morkkiksia. Oon aikasemmin ollut tässä vähän huono, mutta ah nykyään oikein nautin laiskottelusta!🥰.kertokaa millaisia kokemuksia teillä on lepo/lomaviikkojen vaikutuksista? Tai jos ette ole pitäneet lepoa tarpeeksi ajoissa?🤗.Rennon letkeää sunnuntai-iltaa jokaiselle!!💕 .#recoveryweek #rest #athlete #imready”

LOTTA HARALA ATHLETE on Instagram: “Kulunut lepoviikko …

LOTTA HARALA ATHLETE Instagramissa : “Naamasta näkee että hauskaa oli!!! Huhhuh, vasta nyt menin ekaa kertaa ja tiedän ainakin kuinka loppukesän vapaa-ajan tulen viettämään💦🐬 @supstationtampere #suppailu #supstationtampere #summer #fun #happyday #asennesurf”

2931 Likes, 14 Comments – LOTTA HARALA ATHLETE (@lottaharala) on Instagram: “Naamasta näkee että hauskaa oli!!! Huhhuh, vasta nyt menin ekaa kertaa ja …

2,931 Likes, 14 Comments – LOTTA HARALA ATHLETE (@lottaharala) on Instagram: “Naamasta näkee että hauskaa oli!!! Huhhuh, vasta nyt menin ekaa kertaa ja tiedän ainakin kuinka loppukesän vapaa-ajan tulen viettämään💦🐬 @supstationtampere #suppailu #supstationtampere #summer #fun #happyday #asennesurf”

Naamasta näkee että hauskaa oli!!! Huhhuh, vasta nyt menin …

LOTTA HARALA ATHLETE Instagramissa : “Tää olo, kun on pitkästä aikaa saanut hyvät, pitkät ja laadukkaat yöunet🤍te kaikki tiedätte sen tunteen, kun koko yö menee sängyssä pyöriessä ja hikoillessa eikä uni meinaa millään tulla.🥴 erityisesti kisakauden pian alkaessa, on laadukkaat yöunet valtavan tärkeitä suorituskyvynkin kannalta. maanantaina @lampopumppumies asensi meille tämän hetken markkinoiden parhaan @toshiba_lampopumppu ilmalämpöpumpun ja ai että, ulkona on tällä hetkellä yli 30 astetta ja meillä kotona ihanan viileä, vajaa 20 astetta. viime yönä unenlaatu nousi takaisin sinne, missä se monia viikkoja sitten viimeksi oli. täydellistä!!🤍Onko teidän vaikea nukkua näillä helteillä ja Suomen valoisissa öissä? Mä oon niin herkkäuninen et tarviin aika lailla täydelliset olosuhteet hyviin uniin!🙊😄 .#toshibailmalämpöpumppu #viilennys #lämmitys #lämpöykkönen #koti #sisustusjuttuja #uni #urheilija #urheilijanelämää #yleisurheilu #hyvinvointi”

2403 Likes, 34 Comments – LOTTA HARALA ATHLETE (@lottaharala) on Instagram: “Tää olo, kun on pitkästä aikaa saanut hyvät, pitkät ja laadukkaat yöunet te …

2,403 Likes, 34 Comments – LOTTA HARALA ATHLETE (@lottaharala) on Instagram: “Tää olo, kun on pitkästä aikaa saanut hyvät, pitkät ja laadukkaat yöunet🤍te kaikki tiedätte sen tunteen, kun koko yö menee sängyssä pyöriessä ja hikoillessa eikä uni meinaa millään tulla.🥴 erityisesti kisakauden pian alkaessa, on laadukkaat yöunet valtavan tärkeitä suorituskyvynkin kannalta. maanantaina @lampopumppumies asensi meille tämän hetken markkinoiden parhaan @toshiba_lampopumppu ilmalämpöpumpun ja ai että, ulkona on tällä hetkellä yli 30 astetta ja meillä kotona ihanan viileä, vajaa 20 astetta. viime yönä unenlaatu nousi takaisin sinne, missä se monia viikkoja sitten viimeksi oli. täydellistä!!🤍Onko teidän vaikea nukkua näillä helteillä ja Suomen valoisissa öissä? Mä oon niin herkkäuninen et tarviin aika lailla täydelliset olosuhteet hyviin uniin!🙊😄 .#toshibailmalämpöpumppu #viilennys #lämmitys #lämpöykkönen #koti #sisustusjuttuja #uni #urheilija #urheilijanelämää #yleisurheilu #hyvinvointi”

LOTTA HARALA ATHLETE on Instagram: “Tää olo, kun on …

4922 Likes, 82 Comments – LOTTA HARALA ATHLETE (@lottaharala) on Instagram: “I feel better than before ”

I feel better than before – Instagram

2244 Likes, 35 Comments – LOTTA HARALA ATHLETE (@lottaharala) on Instagram: …

Keywords: lotta harala instagram