Leena emilia instagram

Leena-Emilia (@leenaemili) • Instagram photos and videos

♡ mom of five / home / my style / beautiful moments ♡ äiti viidelle / pieniä kauniita hetkiä / koti maalla / #palaelämästäni · 2,641 posts · 6,346 followers.

Leena-Emilia on Instagram: “”Hope you have a safe …

Leena-Emilia Instagramissa : “”Hope you have a safe, enjoyable week ahead filled with peace, love and happiness” 🤍Ihana oli eilinen äitienpäivä, täynnä sellaisia pieniä hyviä hetkiä yhdessä rakkaiden kanssa jakaen, pöydän äärellä viipyen ja auringon valosta aamusta iltaan nauttien. Ja iltapalaksi herkuteltiin tällä meidän lempparilla, kesänmakuisella pavlovalla, niinkuin tehtiin viime vuonnakin.Ja niin kauniisti kukkivat nuo lasten eilen poimimat valkovuokot maljakossa pöydällä, kun on viimeinen etäkoulumaanantai saatu alkuun ja sade ropisee ikkunaan. Mietin, on tässä aamussa jokin sellainen erilainen tunnelma.Ihanaa viikon aloitusta sinulle!#newweekahead #hellomonday #pavlova #mothersdaycake #preciousmoments #myhomevibes #homeandliving #kitchenlife #herkkuhetki #äitienpäivänkakku #etäkoulupäivä #uusiviikkoedessä”

11.5.2020 — 350 Likes, 21 Comments – Leena-Emilia (@leenaemili) on Instagram: “”Hope you have a safe, enjoyable week ahead filled with peace, …

350 Likes, 21 Comments – Leena-Emilia (@leenaemili) on Instagram: “”Hope you have a safe, enjoyable week ahead filled with peace, love and happiness” 🤍Ihana oli eilinen äitienpäivä, täynnä sellaisia pieniä hyviä hetkiä yhdessä rakkaiden kanssa jakaen, pöydän äärellä viipyen ja auringon valosta aamusta iltaan nauttien. Ja iltapalaksi herkuteltiin tällä meidän lempparilla, kesänmakuisella pavlovalla, niinkuin tehtiin viime vuonnakin.Ja niin kauniisti kukkivat nuo lasten eilen poimimat valkovuokot maljakossa pöydällä, kun on viimeinen etäkoulumaanantai saatu alkuun ja sade ropisee ikkunaan. Mietin, on tässä aamussa jokin sellainen erilainen tunnelma.Ihanaa viikon aloitusta sinulle!#newweekahead #hellomonday #pavlova #mothersdaycake #preciousmoments #myhomevibes #homeandliving #kitchenlife #herkkuhetki #äitienpäivänkakku #etäkoulupäivä #uusiviikkoedessä”

Leena-Emilia (@leenaemili) • Instagram-kuvat ja -videot

Leena-Emilia. ♡ mom of five / home / my style / beautiful moments

Leena-Emilia (@leenaemili) • Instagram photos and videos

Leena-Emilia. ♡ mom of five / home / my style / beautiful moments

Leena-Emilia on Instagram: “Minun pieni poika, aina valmiina …

319 Likes, 16 Comments – Leena-Emilia (@leenaemili) on Instagram: “Minun pieni poika, aina valmiina jakamaan hetken kuuman kupin äärellä ☕️ Ja jokainen …

Leena-Emilia on Instagram

Leena-Emilia Instagramissa : “These summer eveningsIltateehetki. Ei ehkä ollutkaan niin leppoinen kuin mitä alkuun suunnittelin, ja teekin ehti jäähtyä, mutta nyt uusi yritys tässä kuuman teekupillisen ja pienen sylivauvan kanssa. Ja nautin. Ja samalla ihailen tuota tytön pihatien varrelta poimimaa kimppua äidille 💜 Lempeää kesäiltaa sinullekin!#teamoment #momentsofmine #myeverydaymagic #summerevenings #summertime #floverlove #lovethistimeofyear #summerlove #kesäilta #ihanakesä #teehetki #onniontässä #sommarenärhär #sommarkväll #sommartid”

296 Likes, 7 Comments – Leena-Emilia (@leenaemili) on Instagram: “These summer evenings Iltateehetki. Ei ehkä ollutkaan niin leppoinen kuin mitä alkuun…”

296 Likes, 7 Comments – Leena-Emilia (@leenaemili) on Instagram: “These summer eveningsIltateehetki. Ei ehkä ollutkaan niin leppoinen kuin mitä alkuun suunnittelin, ja teekin ehti jäähtyä, mutta nyt uusi yritys tässä kuuman teekupillisen ja pienen sylivauvan kanssa. Ja nautin. Ja samalla ihailen tuota tytön pihatien varrelta poimimaa kimppua äidille 💜 Lempeää kesäiltaa sinullekin!#teamoment #momentsofmine #myeverydaymagic #summerevenings #summertime #floverlove #lovethistimeofyear #summerlove #kesäilta #ihanakesä #teehetki #onniontässä #sommarenärhär #sommarkväll #sommartid”

Leena-Emilia on Instagram: “Saturdaymood Mies ollut taas …

254 Likes, 15 Comments – Leena-Emilia (@leenaemili) on Instagram: …

Leena-Emilia on Instagram: “Fridayayay Jälleen kerran …

159 Likes, 9 Comments – Leena-Emilia (@leenaemili) on Instagram: “Fridayayay …

Leena-Emilia on Instagram: “Terkkuja täältä tämän vuoden …

Leena-Emilia on Instagram: “Terkkuja täältä tämän vuoden satokauden ensimmäisen omenapiirakan, nyt jo viimeisen palasen ääreltä 🍏🍎Täällä on takana myös syksyn ensimmäinen viulutunti, mutta myös ihan ensimmäinen alttoviulutunti sekä huilutunti. Ja onpa mukavaa, kun sain jokaisen tytön soittotunnin näin samalle ajankohdalle, niin pääsee äiti kuljetusten osalta helpommalla.Mutta tuohan tuo korona omat juttunsa näihin harrastuksiin, ohjeita ja desiä oli jokaisessa musiikkikoulun nurkassa ja vähän jännääkin olla paikanpäällä lähiopetuksessa kevään etäopetuksen jälkeen.. tosin paljon mielekkäämpäähän se on näin.Joko siellä on harrastukset alkaneet? 👋🏻#bakingday #homemadeapplepie #myhomevibes #homeandliving #kitchenlife #omenapiirakka #keittiöelämää”

271 Likes, 16 Comments – Leena-Emilia (@leenaemili) on Instagram: “Terkkuja täältä tämän vuoden satokauden ensimmäisen omenapiirakan, nyt jo viimeisen …

271 Likes, 16 Comments – Leena-Emilia (@leenaemili) on Instagram: “Terkkuja täältä tämän vuoden satokauden ensimmäisen omenapiirakan, nyt jo viimeisen palasen ääreltä 🍏🍎Täällä on takana myös syksyn ensimmäinen viulutunti, mutta myös ihan ensimmäinen alttoviulutunti sekä huilutunti. Ja onpa mukavaa, kun sain jokaisen tytön soittotunnin näin samalle ajankohdalle, niin pääsee äiti kuljetusten osalta helpommalla.Mutta tuohan tuo korona omat juttunsa näihin harrastuksiin, ohjeita ja desiä oli jokaisessa musiikkikoulun nurkassa ja vähän jännääkin olla paikanpäällä lähiopetuksessa kevään etäopetuksen jälkeen.. tosin paljon mielekkäämpäähän se on näin.Joko siellä on harrastukset alkaneet? 👋🏻#bakingday #homemadeapplepie #myhomevibes #homeandliving #kitchenlife #omenapiirakka #keittiöelämää”

Leena-Emilia on Instagram: “My greatest blessings call me …

740 Likes, 73 Comments – Leena-Emilia (@leenaemili) on Instagram: “My greatest blessings call me mom ♡ Kyyneleet valuivat jälleen poskille, …

Keywords: leena emilia instagram, leenaemili instagram