Laura friman instagram

Laura Friman (@laurafriman) • Instagram photos and videos

18.6k Followers, 4092 Following, 4302 Posts – See Instagram photos and videos from Laura Friman (@laurafriman)

Laura Friman on Instagram: “Hyvää yrittäjän päivää! Mä oon …

438 Likes, 3 Comments – Laura Friman (@laurafriman) on Instagram: “Hyvää yrittäjän päivää! Mä oon ollut yrittäjä varmaan 15 vuotta — en jaksa laskea.

Laura Friman on Instagram: “Vaihoin sormuksen eri käteen …

Laura Friman Instagramissa : “Vaihoin sormuksen eri käteen. Eli siis joo moi, olemme eronneet. Meillä on nyt toinenkin asunto Suomenlinnassa ja pidämme toisistamme yhä hirveän paljon. Meillä ei ole uusia kumppaneita, dramaattisia riitoja eikä toista kahvinkeitintä (myykää joku?). Elämä jatkuu. Ei tehdä tästä nyt mitään numeroa! 😐”

1170 Likes, 62 Comments – Laura Friman (@laurafriman) on Instagram: “Vaihoin sormuksen eri käteen. Eli siis joo moi, olemme eronneet.

1,170 Likes, 62 Comments – Laura Friman (@laurafriman) on Instagram: “Vaihoin sormuksen eri käteen. Eli siis joo moi, olemme eronneet. Meillä on nyt toinenkin asunto Suomenlinnassa ja pidämme toisistamme yhä hirveän paljon. Meillä ei ole uusia kumppaneita, dramaattisia riitoja eikä toista kahvinkeitintä (myykää joku?). Elämä jatkuu. Ei tehdä tästä nyt mitään numeroa! 😐”

Laura Friman on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö: @​anyfi​n

Laura Friman on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö: @​anyfi​n | Mulla ei oo yhtäkään kulutusluottoa! Jostain syystä mulla on kova tarve toitottaa tämä tän yhteistyön kärkeen. Se kertoo paljon meidän monen asenteesta: kulutusluottovelkoja häpeillään, vaikka ne ovat älyttömän yleisiä. Jos sulla siis on kulutusluottoja, osamaksuja, luottokorttilainoja, perehdy tähän: Anyfin perustettiin, jotta kenenkään ei tarvitsisi maksaa liikaa korkoa lainoistaan. Anyfin ei siis myönnä lainkaan uusia lainoja, vaan ainoastaan jälleenrahoittaa jo olemassa olevia osamaksuja ja luottokorttilainoja. Jos sulla siis tälläisiä lainoja on, niin käy kurkkaamassa, voisko Anyfin laskea niiden korkoa. Voit tehdä ilmaisen hakemuksen osoitteessa anyfin.fi tai Anyfin-äpissä.Käytännön esimerkki! Jälleenrahoitus luotolle, jonka määrä on 1000 euroa, takaisinmaksuaika on 10 kuukautta, luoton korko on 8,88%, maksueriä on 10, hallinnolliset kulut ovat 0 euroa ja näin ollen todellinen vuosikorko on 9,25%. Kuukausikustannukset ovat tällöin 104 euroa ja takaisinmaksettava kokonaissumma luottokustannukset mukaan lukien on 1041,15 euroa. Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja.”

123 Likes, 0 Comments – Laura Friman (@laurafriman) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö: @​anyfi​n | Mulla ei oo yhtäkään kulutusluottoa!

123 Likes, 0 Comments – Laura Friman (@laurafriman) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö: @​anyfi​n | Mulla ei oo yhtäkään kulutusluottoa! Jostain syystä mulla on kova tarve toitottaa tämä tän yhteistyön kärkeen. Se kertoo paljon meidän monen asenteesta: kulutusluottovelkoja häpeillään, vaikka ne ovat älyttömän yleisiä. Jos sulla siis on kulutusluottoja, osamaksuja, luottokorttilainoja, perehdy tähän: Anyfin perustettiin, jotta kenenkään ei tarvitsisi maksaa liikaa korkoa lainoistaan. Anyfin ei siis myönnä lainkaan uusia lainoja, vaan ainoastaan jälleenrahoittaa jo olemassa olevia osamaksuja ja luottokorttilainoja. Jos sulla siis tälläisiä lainoja on, niin käy kurkkaamassa, voisko Anyfin laskea niiden korkoa. Voit tehdä ilmaisen hakemuksen osoitteessa anyfin.fi tai Anyfin-äpissä.Käytännön esimerkki! Jälleenrahoitus luotolle, jonka määrä on 1000 euroa, takaisinmaksuaika on 10 kuukautta, luoton korko on 8,88%, maksueriä on 10, hallinnolliset kulut ovat 0 euroa ja näin ollen todellinen vuosikorko on 9,25%. Kuukausikustannukset ovat tällöin 104 euroa ja takaisinmaksettava kokonaissumma luottokustannukset mukaan lukien on 1041,15 euroa. Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja.”

Olen ollut viimeisen viikon maailman paskin tyttöystävä, mutta …

Laura Friman Instagramissa : “Olen ollut viimeisen viikon maailman paskin tyttöystävä, mutta sain sentään järkättyä 35-vuotiaalle lempipojalleni lauantaina yllätyssynttärit. Niille saapui myös päivänsankarin uunituore kummityttö. Me ei olla KOSKAAN IKINÄ hankkimassa Laurin kanssa lapsia, mutta kertokaapas se eläkepäiviään plänääville munasarjoilleni tämän kuvan äärellä 👀💦💔”

963 Likes, 5 Comments – Laura Friman (@laurafriman) on Instagram: “Olen ollut viimeisen viikon maailman paskin tyttöystävä, mutta sain sentään järkättyä …

963 Likes, 6 Comments – Laura Friman (@laurafriman) on Instagram: “Olen ollut viimeisen viikon maailman paskin tyttöystävä, mutta sain sentään järkättyä 35-vuotiaalle lempipojalleni lauantaina yllätyssynttärit. Niille saapui myös päivänsankarin uunituore kummityttö. Me ei olla KOSKAAN IKINÄ hankkimassa Laurin kanssa lapsia, mutta kertokaapas se eläkepäiviään plänääville munasarjoilleni tämän kuvan äärellä 👀💦💔”

työasu #villegalle – Laura Friman on Instagram

Laura Friman on Instagram: “#työasu #villegalle”

74 Likes, 10 Comments – Laura Friman (@laurafriman) on Instagram: “#työasu … laurafriman En jotenkaan kehtaa kertoa polttareistani ja silti en tahtoisi …

74 Likes, 10 Comments – Laura Friman (@laurafriman) on Instagram: “#työasu #villegalle”

Laura Friman on Instagram: “Testataan, miten paljon pitkän …

Laura Friman on Instagram: “Testataan, miten paljon pitkän viikonlopun käsitettä voi venyttää: tehään töitä mökiltä käsin keskiviikkoon saakka. 🙌🏻Mutta tänään lepopäivä! Suunnitelmani top kolmonen: aion vitkastella tässä tuhisevassa kainalossa ainakin tunnin, suunnitella joulua ja illalla sekoitetaan täydelliset geeteet Huuhkaja-peliä varten. 🍸”

718 Likes, 9 Comments – Laura Friman (@laurafriman) on Instagram: “Testataan, miten paljon pitkän viikonlopun käsitettä voi venyttää: tehään töitä mökiltä…”

718 Likes, 9 Comments – Laura Friman (@laurafriman) on Instagram: “Testataan, miten paljon pitkän viikonlopun käsitettä voi venyttää: tehään töitä mökiltä käsin keskiviikkoon saakka. 🙌🏻Mutta tänään lepopäivä! Suunnitelmani top kolmonen: aion vitkastella tässä tuhisevassa kainalossa ainakin tunnin, suunnitella joulua ja illalla sekoitetaan täydelliset geeteet Huuhkaja-peliä varten. 🍸”

Laura Friman on Instagram: “Eilen oli mökillä juhlat. Äsken …

Laura Friman Instagramissa : “Eilen oli mökillä juhlat. Äsken astelin krapulassa keittiöön ja sanoin ystävilleni, että anteeks mutta herranjumala miten seksikkään kuvan otin äsken vahingossa itsestäni. Se anteeksi-sana oli turha. Sillä tiesittekö, että itsensä rakastaminen ei ole rikos, vaan ihan ok! Itse asiassa se on parasta maailmassa, koska silloin rakastaa myös kaikkia muita paljon enemmän. Kätsä mekanismi!Välillähän tämä kroppansarakastamisbisnes on sikavaikeaa. Svaippaa kakkoskuvaan nähdäksesi, millaisen mahan kanssa mun on välillä mahdottoman haastavaa rakastaa kehoani. Se on ihan maailman tyhmintä. Mut just nyt tuntuu hyvältä, silloin kannattaa hehkua menemään. No thigh gap no waist no muscle no bra no filter no problem!”

2000 Likes, 46 Comments – Laura Friman (@laurafriman) on Instagram: “Eilen oli mökillä juhlat. Äsken astelin krapulassa keittiöön ja sanoin ystävilleni, …

2,000 Likes, 46 Comments – Laura Friman (@laurafriman) on Instagram: “Eilen oli mökillä juhlat. Äsken astelin krapulassa keittiöön ja sanoin ystävilleni, että anteeks mutta herranjumala miten seksikkään kuvan otin äsken vahingossa itsestäni. Se anteeksi-sana oli turha. Sillä tiesittekö, että itsensä rakastaminen ei ole rikos, vaan ihan ok! Itse asiassa se on parasta maailmassa, koska silloin rakastaa myös kaikkia muita paljon enemmän. Kätsä mekanismi!Välillähän tämä kroppansarakastamisbisnes on sikavaikeaa. Svaippaa kakkoskuvaan nähdäksesi, millaisen mahan kanssa mun on välillä mahdottoman haastavaa rakastaa kehoani. Se on ihan maailman tyhmintä. Mut just nyt tuntuu hyvältä, silloin kannattaa hehkua menemään. No thigh gap no waist no muscle no bra no filter no problem!”

Sen piti olla vitsi. Erostakin oli niin vähän aikaa. – Instagram

Laura Friman Instagramissa : “Sen piti olla vitsi. Erostakin oli niin vähän aikaa. Eli ystävänpäivänä livetinderöitiin tuottajani kanssa suorassa radiolähetyksessäni. Utopistinen tehtävämme oli löytää elämän rakkaus neljässä tunnissa. Show’n päätteeksi tuhosin sovitusti koko Tinderin.Sieltä jäi kuitenkin yksi puhelinnumero talteen — ja ehkä se elämän rakkauskin. Tämä tyyppi laittoi maailman kertaheitolla sijoiltaan ja sijoilleen. Hullun ihana Lauri, joka on aivan kamalan söpö silloinkin kun ei silittele kissanpoikia. It’s ä mätch. 💕💕💕”

1691 Likes, 40 Comments – Laura Friman (@laurafriman) on Instagram: “Sen piti olla vitsi. Erostakin oli niin vähän aikaa.

1,691 Likes, 40 Comments – Laura Friman (@laurafriman) on Instagram: “Sen piti olla vitsi. Erostakin oli niin vähän aikaa. Eli ystävänpäivänä livetinderöitiin tuottajani kanssa suorassa radiolähetyksessäni. Utopistinen tehtävämme oli löytää elämän rakkaus neljässä tunnissa. Show’n päätteeksi tuhosin sovitusti koko Tinderin.Sieltä jäi kuitenkin yksi puhelinnumero talteen — ja ehkä se elämän rakkauskin. Tämä tyyppi laittoi maailman kertaheitolla sijoiltaan ja sijoilleen. Hullun ihana Lauri, joka on aivan kamalan söpö silloinkin kun ei silittele kissanpoikia. It’s ä mätch. 💕💕💕”

Laura Friman(@laurafriman) • Instagram写真と動画

フォロワー1.8万人、フォロー中4074人、投稿4297件 ― Laura Friman(@laurafriman) …

Keywords: laura friman instagram, instagram laura friman