Laura arffman instagram

Laura Arffman (@laura_arffman) • Instagram photos and videos

13.4k Followers, 1237 Following, 921 Posts – See Instagram photos and videos from Laura Arffman (@laura_arffman)

Laura Arffman (@laura_arffman) • Instagram photos and videos

Sports Reporter and Host at Finnish Broadcasting Company, Yle Novel: Mona—Liisa, …

Laura Arffman on Instagram: “Ollaan menty pelkästään …

1511 Likes, 37 Comments – Laura Arffman (@laura_arffman) on Instagram: “Ollaan menty pelkästään auringon alla. Tiistaina Tokioon.

Laura Arffman on Instagram: “Kun toisen on mentävä. Oli …

1280 Likes, 9 Comments – Laura Arffman (@laura_arffman) on Instagram: “Kun toisen on mentävä. Oli parasta.”

Laura Arffman on Instagram: “Kun tuntee olevansa hieman …

Laura Arffman Instagramissa : “Kun tuntee olevansa hieman kiertolainen eikä juuri mistään kotoisin, voi vetää päälle vaikka MIEhikkälä -paidan. Sanoisin, että varsin uskottava vaatekappale. Pitääpä lähteä käymään. Kiitos @nooraro 😍! #mie #miehikkälä #mieite”

232 Likes, 4 Comments – Laura Arffman (@laura_arffman) on Instagram: “Kun tuntee olevansa hieman kiertolainen eikä juuri mistään kotoisin, voi vetää päälle …

232 Likes, 4 Comments – Laura Arffman (@laura_arffman) on Instagram: “Kun tuntee olevansa hieman kiertolainen eikä juuri mistään kotoisin, voi vetää päälle vaikka MIEhikkälä -paidan. Sanoisin, että varsin uskottava vaatekappale. Pitääpä lähteä käymään. Kiitos @nooraro 😍! #mie #miehikkälä #mieite”

Laura Arffman on Instagram: “Kiitos vielä kaikille, jotka teitte …

Laura Arffman Instagramissa : “Kiitos vielä kaikille, jotka teitte päivästämme parhaan 😍. @anssipentsinen olet supermies, kiitos kaikki kaasot ja bestmanit, ystävät, sukulaiset ja vanhemmat, jotka teitte juhlasta juhlan ja toitte ilon sekä erityiskiitos myös @kaisapatila ja @katriniskanen kun jännän äärellä sain olla oma itseni. Kiitos ❤️❤️❤️ #anssijalaura #diorhelma #kiitos @cafeursula @katriniskanenofficial Ja tietenkin, kaiken ikuisti 📷 @chilipictures Illan tunnelmasta vastasivat mahtavat #urhosärkkä kumppaneineen sekä pianisti #petrisomer”

1655 Likes, 37 Comments – Laura Arffman (@laura_arffman) on Instagram: “Kiitos vielä kaikille, jotka teitte päivästämme parhaan .

1,654 Likes, 37 Comments – Laura Arffman (@laura_arffman) on Instagram: “Kiitos vielä kaikille, jotka teitte päivästämme parhaan 😍. @anssipentsinen olet supermies, kiitos kaikki kaasot ja bestmanit, ystävät, sukulaiset ja vanhemmat, jotka teitte juhlasta juhlan ja toitte ilon sekä erityiskiitos myös @kaisapatila ja @katriniskanen kun jännän äärellä sain olla oma itseni. Kiitos ❤️❤️❤️ #anssijalaura #diorhelma #kiitos @cafeursula @katriniskanenofficial Ja tietenkin, kaiken ikuisti 📷 @chilipictures Illan tunnelmasta vastasivat mahtavat #urhosärkkä kumppaneineen sekä pianisti #petrisomer”

Lapissa ei niin kiireistä juttua ole, etteikö toimittajaa voi …

Laura Arffman on Instagram: “Lapissa ei niin kiireistä juttua ole, etteikö toimittajaa voi hetkeksi hylätä yksin erämaahan. #unohtuikojotain #äläjätä 😅. Tai sitten tämä oli vaan mulle varattu aitiopaikka Lapponia-katsomossa. #lapponia #hiihto #työsuhdeetuja 🙈😂 In Lapland it’s quite easy to leave reporter behind #saveme #please 😂😂😂 📷 @uulakuvaja @lapponiahiihto”

213 Likes, 1 Comments – Laura Arffman (@laura_arffman) on Instagram: “Lapissa ei niin kiireistä juttua ole, etteikö toimittajaa voi hetkeksi hylätä yksin …

213 Likes, 1 Comments – Laura Arffman (@laura_arffman) on Instagram: “Lapissa ei niin kiireistä juttua ole, etteikö toimittajaa voi hetkeksi hylätä yksin erämaahan. #unohtuikojotain #äläjätä 😅. Tai sitten tämä oli vaan mulle varattu aitiopaikka Lapponia-katsomossa. #lapponia #hiihto #työsuhdeetuja 🙈😂 In Lapland it’s quite easy to leave reporter behind #saveme #please 😂😂😂 📷 @uulakuvaja @lapponiahiihto”

laura_arffman Instagram profile with posts and stories

@laura_arffman Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

Laura Arffman. Sports Reporter and Host at Finnish Broadcasting Company, Yle Novel: Mona—Liisa, 2020 Novel: Lotta Hintsa, Elämäni vuoret 2021. Stories.

Explore @laura_arffman Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

Laura Arffman (@LauraArffman) / Twitter

@LauraArffman. Sports reporter at Yle, Finnish Broadcasting Company. Though sports is a passion it can’t be everything;) Insta:.

Ylen tv-kasvo Laura Arffman sairastui koronaan – Peking jää …

Ylen tv-kasvo Laura Arffman sairastui koronaan – Peking jää väliin

31.1.2022 — Se tuli, Arffman surkuttelee Instagram-päivityksessään. Ajan kuva. Arffmanin tilanne kertoo karua kieltään siitä, millaisissa olosuhteissa …

Laura Arffman odotti kovasti Pekingin olympiamatkaa, mutta reissu jää harmittavasti väliin.

Keywords: laura arffman instagram