Laskuvarjojääkäri nainen

Kovatasoinen joukko naisia haki erikoisjoukkoihin – Ilta-Sanomat

Kovatasoinen joukko naisia haki erikoisjoukkoihin – ”Voi sanoa, että melkoista potentiaalia” – Kotimaa – Ilta-Sanomat

16.4.2021 — Puolustusvoimat perustelee haun kohdistamista naisiin sillä, että laskuvarjojääkäri- ja erikoisjoukkokursseille hakeutuu vain vähän naisia.

Utin jääkärirykmentti on hakenut naisia uuteen erikoisjoukkojen reserviin. Haku alkoi tammikuussa ja hakijoita oli lähes 300. Utin jääkärirykmentin esikuntapäällikkö kertoo, miksi naisia tarvittaisiin lisää erityisesti kansainvälisissä tehtävissä.

Naissotilaat karsiutuvat erikoisjoukoista fyysisissä testeissä

Naissotilaat karsiutuvat erikoisjoukoista fyysisissä testeissä – nyt Puolustusvoimat keksi, miten heitä voidaan hyödyntää: “Paremmat edellytykset vuorovaikutukseen”

14.4.2021 — Naisia hakeutuu vuosittain myös esimerkiksi laskuvarjojääkäreiden normaaleihin valintakokeisiin. Menestys on kuitenkin ollut heikkoa.

Naisten määrä sotilaallisessa kriisinhallinnassa on vähäinen, vaikka rooleja olisi. Naisten lisäämiselle on tarvetta ja siihen vastaa myös uusi erikoisjoukkoreservi.

Erikoisjoukkojen koulutukseen Uttiin halutaan nyt vain naisia

Erikoisjoukkojen koulutukseen Uttiin halutaan nyt vain naisia – miehet joutuneet rauhanturvaajina tilanteisiin, joissa naiset eivät ole saaneet puhua heille

27.1.2021 — Naisia haetaan reserviin erillisessä haussa, koska perinteisen laskuvarjojääkäri- ja erikoisjoukkokurssin rekrytoinnin kautta naisia on …

Naisten koulutus alkaa heti huhtikuussa pidettävän valintatilaisuuden yhteydessä.

Näin raaka on testipäivä Suomen armeijan erikoisjoukkoihin …

– Laskuvarjojääkärin koulutus on kokonaisuudessaan fyysisesti ja henkisesti haastava. Valintakoe on tarpeellinen, jotta varmistutaan siitä, että kaikilla on …

Laskuvarjojääkärit – Intti.fi

Kaikki laskuvarjojääkärit koulutetaan vähintään aliupseereiksi ja noin viidennes reserviupseereiksi Utin jääkärirykmentin omalla reserviupseerikurssilla.

Laskuvarjojääkärit koulutetaan henkisesti ja fyysisesti vaativiin tiedustelu- ja taistelutehtäviin.Koulutus koostuu monipuolisesta ase-, ampuma-, taistelu ja laskuvarjohyppykoulutuksesta sekä toiminnasta helikoptereiden kanssa.

Vain yksi nainen saa kantaa näitä kauluslaattoja – Iltalehti

Iltalehti

12.6.2018 — Everstiluutnantiksi ylennettyä Inka Johanna Niskasta korkea-arvoisempaa naista ei ole Suomen armeijassa palvellut.

Puolustusvoimat uudisti laskuvarjojääkäreiden valintakokeita

Puolustusvoimat uudisti laskuvarjojääkäreiden valintakokeita – Reserviläinen

27.1.2022 — Puolustusvoimat uudisti laskuvarjojääkäreiden valintakokeita … miehet ja naiset, joilla täyttyvät kurssille pääsyn edellytykset.

Tiukemmat rajat ovat jo ennakkoon karsineet hakijoiden määrää.

Nainen laskuvarjojääkäriksi? – – Suomi24 Keskustelut

Nainen laskuvarjojääkäriksi? – – Suomi24 Keskustelut

Nainen laskuvarjojääkäriksi? ajattelenvaan … Ei oo tainnu vielä naista löytyä, joka olis LJK:n käynyt, onkohan edes sissirukin käynyttä naista? Äänestä.

Oisko siis mitenkään mahdollinen ajatus? Kokemuksia?

Suomen salamyhkäisin erikoisjoukko raotti salaisuuden verhoa

Suomen salamyhkäisin erikoisjoukko raotti salaisuuden verhoa – Tällaisia ovat Kabulin evakuoinneissa mukana olleet erikoisjääkärit – Kotimaa | HS.fi

10.6.2022 — Uusi komentaja on eversti Jussi Kosonen, vuonna 1991 laskuvarjojääkärinä uransa aloittanut sotilas. Edellisen kerran Utin erikoisjääkärit …

Utin Jääkärirykmentin erikoisjääkärit eivät juuri kasvojaan näytä eivätkä kerro nimiään.

Keywords: laskuvarjojääkäri nainen