Lämpökerrasto naiset

Aluskerrastot – stadium.fi

Osta paidat, housut ja kokonaiset kerrastot naisille. … Usein saumat on sijoitettu siten, että ne eivät hankaa – näin kerrasto istuu mahdollisimman …

Pysyt kuivana ja lämpimänä, kun puet kerraston lähimmäksi kehoa. Osta paidat, housut ja kokonaiset kerrastot naisille.

Naisten kerrastot ja alusasut – Budget Sport

Naisten urheilukerrastot ja väliasut on tarkoitettu miellyttävään liikkumiseen. Oikeaoppinen pukeutumismalli on kolmikerroksinen, joka kattaa alus-, väli- ja …

Naisten urheilukerrastot ja alusasut netistä edullisesti. Tilaa omasi jo tänään!

Naisten alusasut – Intersport

Naisten alusasut | Intersport

Intensiivisempiin kylmien säiden lajeihin valitaan tekninen kerrasto, kun taas pidempikestoisiin ja rauhallisempiin lajeihin valitaan lämmin …

Intersportissa laaja valikoima alusasuja naisille huippumerkeiltä. Tilaa helposti verkosta!

Naisten kerrastot | Karkkainen.com verkkokauppa

Tekninen tai merinovillainen kerrasto alle Alusvaatekerroksen tarkoituksena on siirtää liikkuessa syntyvä kosteus, eli hiki pois iholta.

Naisten urheilukerrasto lämpöiseen liikuntaan
Talvella ja kylmillä keleillä liikkuessa ja retkeillessä kannattaa luottaa kerrospukeutumiseen. Kerrospukeutuminen toimii paremmin kuin kuin yksi paksu vaatekerros. Hyvä urheilukerrasto saa kehon pysymään lämpimänä hikisenäkin.

Naisten urheilukerrastot on suunniteltu pitämään liikkujan kuivana ja lämpimänä rankassakin suorituksessa. After ski hyvässä seurassa onnistuu vaatteita vaihtamatta, sillä hyvännäköiset lämpöhousut ja -paidat myötäilevät vartaloa kauniisti. Trendikkäät värit ja liikkumista tukeva muotoilu pitää sinut freesinä ja aktiivisena pakkasesta tai viimasta huolimatta!

Tekninen tai merinovillainen kerrasto alle
Alusvaatekerroksen tarkoituksena on siirtää liikkuessa syntyvä kosteus, eli hiki pois iholta. Toimivin aluskerros on materiaaliltaan merinovillaa tai keinokuitua. Puuvilla ei sovellu liikuntasuoritukseen, sillä kosteana puuvilla ei enää pidä lämpöä.

Keinokuidun plussapuolena on nopea kuivuvuus. Jos lenkkeillet päivittäin, tai jopa useita kertoja päivässä, voi keinokuituiset alusvaatteet pesaista nopeasti välissä ja ne ovat pian valmiit uuteen ponnistukseen. Keinokuitu siirtää kosteutta tehokkaasti iholta seuraavaan kerrokseen. Materiaali alkaa kuitenkin nopeasti haisemaan voimakkaalle hielle. Keinokuitu onkin paras vaihtoehto nopeaan hikiliikuntasuoritukseen, kuten juoksu- tai pyöräilylenkille.

Hyvännäköinen tekninen kerrasto tai alusasu sopii myös käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi yleisurheilussa tai harrastusjoukkueissa, kuten jalkapallossa. Tekninen alusasu, eli niin kutsuttu hikipuku kuuluu myös jääkiekkoilijan varusteiden alle.

Merinovilla on villan lailla luonnostaan antibakteerinen, siksi se ei ala haista. Merinovilla ei niinkään kaipaa säännöllistä pesua, mutta sitä on hyvä tuulettaa välillä. Tarvittaessa hikinen merinovilla voidaan pestä 40 asteessa. Merinovillasta valmistettu lämpökerrasto eivät kutistu samalla tapaa kuin villa, joten pesu on turvallista. Materiaali ei myöskään kutita iholla, sillä merinovillan villasäikeet ovat sileitä.

Merinovillahousut ja -paita on paras valinta pitkäkestoisempaan liikuntaan, kuten retkille, vaellukseen, lasketteluun, liikuntapäiviin ja perheen kanssa ulkona peuhatessa.

Välikerrasto lämmittää, kuorikerros suojaa
Välikerrastoksi sopii esimerkiksi villa tai fleece. Huokoinen materiaali sitoo ilmaa ja pitää vaatteen käyttäjän lämpöisenä. Välikerroksia voi pukea useampia päällekkäin. Kokeile, ovatko vaatteet helposti puettavat – näin voit lisätä tai vähentää niitä tarpeen ja kylmyysasteen mukaan.

Liikkujan kannattaa pitää mielessä nyrkkisääntö, jonka mukaan vaatetta on tarpeeksi silloin, kun paikallaan seistessä tulee kylmä. Näin liikkuessa ei kuumuus toppaa suoritusta heti alkuunsa.

Kuorikerroksella tarkoitetaan päällysvaatetta. Sadekelillä se on sadevaate tai kuoritakki, pakkaskeleillä toppatakki- ja housut. Jos lämpöön on tullut satsattua välikerroksissa, kuorikerros voi myös olla kevyt ulkoilu- tai tuulitakki.

Kuorikerroksen tarkoituksena on pitää vinkka ja ulkoa tuleva kosteus poissa alemmista vaatekerroksista. Lenkkeily tai muu urheilu sateessa tai kovassa tuulessa onnistuu, mikäli tehokas kuorikerros pitää tuulta ja sadetta.

Naisten tyylikkäät urheilukerrastot ja tekniset alusvaatteet löydät Kärkkäisen valikoimasta.

Naisten aluskerrastot | Prisma verkkokauppa

Tervetuloa tutustumaan Prisman Naisten aluskerrastot –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen … Halti naisten tekninen kerrasto Prime 064-0175.

Tervetuloa tutustumaan Prisman Naisten aluskerrastot –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Aluskerrastot – Naiset – Stadium Outlet

Naiset Naisten vaatteet. Aluskerrastot. Edullisia kerrastoja naisille netissä. Täältä löydät valikoimamme kaikki edulliset kerrastot naisille.

TESTI: Naisten lämpökerrastot – KUNTO PLUS

TESTI: Naisten lämpökerrastot | KUNTO PLUS

18.1.2019 — Paras lämpökerrasto eli aluskerrasto tai tekninen kerrasto tai villakerrasto on sellainen, että se on sopivan lämmin oloasuna sisällä ja pitää …

Talvisäässä tarvitsee kunnon lämpökerraston. Millainen aluskerrasto on paras? Kannattaako sen olla villakerrasto vai tekninen kerrasto? Lue testin tulokset.

Lämpökerrastot | Motonet Oy

Tuoteryhmä: Lämpökerrastot. … JahtiJakt Lappi-lämpökerrasto. Alk. 69,90 € … Woodlander naisten 100 % merinovilla alusasu, turkoosi. Alk. 89,90 €.

Tuoteryhmä: Lämpökerrastot

Lämpökerrasto – Naiset – Kerrastot – XXL

Lämpökerrasto – Naiset – Kerrastot | XXL

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta Lämpökerrasto XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Lämpökerrasto 30 päivän hintalupauksella.

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta Lämpökerrasto XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Lämpökerrasto 30 päivän hintalupauksella.

Keywords: lämpökerrasto naiset, fleece kerrasto naiset