Jutta larm instagram

Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) • Instagram photos and videos

92.6k Followers, 700 Following, 913 Posts – See Instagram photos and videos from Jutta Larm (@jutta_gustafsberg)

Jutta Larm on Instagram: “Mun elämä ei ole koskaan ollut …

7741 Likes, 145 Comments – Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) on Instagram: “Mun elämä ei ole koskaan ollut tasaisen tylsää. Aina sattuu ja tapahtuu.

Jutta Larm on Instagram: “Ihan epätodellinen olo, että ollaan …

Jutta Larm on Instagram: “Ihan epätodellinen olo, että ollaan perheen kanssa täällä auringossa 🌞 Hieman pitää vielä sulatella tätä paikkaa. Mutta merenkohina ja aurinko hoitaa kyllä ihanasti 🥰 Mulla menee aina muutama päivä että osaan vaihtaa lomatunnelmaan. Sitä kohti siis 🌞 #loma”

4315 Likes, 48 Comments – Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) on Instagram: “Ihan epätodellinen olo, että ollaan perheen kanssa täällä auringossa Hieman …

4,315 Likes, 48 Comments – Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) on Instagram: “Ihan epätodellinen olo, että ollaan perheen kanssa täällä auringossa 🌞 Hieman pitää vielä sulatella tätä paikkaa. Mutta merenkohina ja aurinko hoitaa kyllä ihanasti 🥰 Mulla menee aina muutama päivä että osaan vaihtaa lomatunnelmaan. Sitä kohti siis 🌞 #loma”

Jutta Larm on Instagram: “Tätä könsikästä sain vikitellä …

4082 Likes, 63 Comments – Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) on Instagram: “Tätä könsikästä sain vikitellä pitkään, ennen kuin ystävyys muuttui parisuhteeksi …

Jutta Larm on Instagram: “Äiti- haluan kiittää muutamasta …

Jutta Larm Instagramissa : “Äiti- haluan kiittää muutamasta asiasta ❤️.Kasvatit mut uskomaan itseeni ja annoit kulkea omaa tietäni. Paitsi sitä viulua piti soittaa peruskoulun loppuun halusi tai ei 😅.Kiitos, että et pakottanut mua lukioon. Tiedän, että olit vähän pettynyt, mutta hyvin tässä on ilman yo-lakkiakin pärjätty..Sun yleissivistys oli mieletön ja olet edelleen viisain nainen, jonka olen koskaan tuntenut. Luit useamman kirjan viikossa ja kun sulta kysy neuvoa mihin tahansa, osasit aina auttaa..Kiitos, että et vastustellut mun hulluimpia ideoitanikaan. Tiedän, että sua pelotti, kun irtisanouduin vakituisesta vanhemman konstaapelin virasta ja lähdin kohti tuntematonta..Reissasimme usein yhdessä. Olit nuorena henkeen ja vereen kommunisti. Kun varasin meille 5 tähden hotellin olit kauhistunut 😅 Sulle sopi paremmin reppureissaaminen ja seikkailut. Kävit yli 60 maassa ja se oli elämänsuola..Suuri kiitos siitä, että olit Maxin kanssa paljon! Mä painoin yrittäjänä töitä ja elämässä oli todella vaikeita jaksoja. Sun läsnäololla on suuri merkitys siihen, miten upea poika Max on ❤️.Pidit itsestäsi aina hyvää huolta liikkuen ja urheillen. Se päivä, kun lääkäri kertoi yllättävän uutisen: olit sairastunut vatsasyöpään oli pysäyttävä. Kuiskasin lääkärille, paljonko on elinennuste. Se oli 3-4 kuukautta, josta sait kuitenkin käyttää vain viisi viikkoa..En muuttaisi mitään noista viikoista. Yhtä ainoa päivää lukuunottamatta olin tukenasi sairaalassa. Olit ateisti, mutta ensimmäistä kertaa puhuin avoimesti omista henkisistä ajatuksistani 💫 .Toinen mulle hyvin läheinen henkilö oli samaan aikaan taistelemassa teholla hengestään. Osastolta toiselle kävellessäni itkin. Olin kuitenkin suuremman voiman suojauksessa. Pyyhin kyyneleet ja jollain uskomattomalla tavalla pystyin tuomaan iloa ja valoa sulle loppumetreille. Juteltiin ja muisteltiin menneitä. Keskityttiin kaikkeen ihanaan ❤️.Yksi asia vähän harmittaa. Et saanut tutustua Juhaan. Teillä olisi ollut mahtavat jutut! Onneksi näet miten onnellinen ja kiitollinen olen kaikesta. Olet paras äiti ❤️ Ollaan kuulolla 😘 #äiti mekko 🇫🇮@mieladesignroom @kanto_design_oy”

6255 Likes, 286 Comments – Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) on Instagram: “Äiti- haluan kiittää muutamasta asiasta ❤️ . Kasvatit mut uskomaan itseeni ja …

6,255 Likes, 286 Comments – Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) on Instagram: “Äiti- haluan kiittää muutamasta asiasta ❤️.Kasvatit mut uskomaan itseeni ja annoit kulkea omaa tietäni. Paitsi sitä viulua piti soittaa peruskoulun loppuun halusi tai ei 😅.Kiitos, että et pakottanut mua lukioon. Tiedän, että olit vähän pettynyt, mutta hyvin tässä on ilman yo-lakkiakin pärjätty..Sun yleissivistys oli mieletön ja olet edelleen viisain nainen, jonka olen koskaan tuntenut. Luit useamman kirjan viikossa ja kun sulta kysy neuvoa mihin tahansa, osasit aina auttaa..Kiitos, että et vastustellut mun hulluimpia ideoitanikaan. Tiedän, että sua pelotti, kun irtisanouduin vakituisesta vanhemman konstaapelin virasta ja lähdin kohti tuntematonta..Reissasimme usein yhdessä. Olit nuorena henkeen ja vereen kommunisti. Kun varasin meille 5 tähden hotellin olit kauhistunut 😅 Sulle sopi paremmin reppureissaaminen ja seikkailut. Kävit yli 60 maassa ja se oli elämänsuola..Suuri kiitos siitä, että olit Maxin kanssa paljon! Mä painoin yrittäjänä töitä ja elämässä oli todella vaikeita jaksoja. Sun läsnäololla on suuri merkitys siihen, miten upea poika Max on ❤️.Pidit itsestäsi aina hyvää huolta liikkuen ja urheillen. Se päivä, kun lääkäri kertoi yllättävän uutisen: olit sairastunut vatsasyöpään oli pysäyttävä. Kuiskasin lääkärille, paljonko on elinennuste. Se oli 3-4 kuukautta, josta sait kuitenkin käyttää vain viisi viikkoa..En muuttaisi mitään noista viikoista. Yhtä ainoa päivää lukuunottamatta olin tukenasi sairaalassa. Olit ateisti, mutta ensimmäistä kertaa puhuin avoimesti omista henkisistä ajatuksistani 💫 .Toinen mulle hyvin läheinen henkilö oli samaan aikaan taistelemassa teholla hengestään. Osastolta toiselle kävellessäni itkin. Olin kuitenkin suuremman voiman suojauksessa. Pyyhin kyyneleet ja jollain uskomattomalla tavalla pystyin tuomaan iloa ja valoa sulle loppumetreille. Juteltiin ja muisteltiin menneitä. Keskityttiin kaikkeen ihanaan ❤️.Yksi asia vähän harmittaa. Et saanut tutustua Juhaan. Teillä olisi ollut mahtavat jutut! Onneksi näet miten onnellinen ja kiitollinen olen kaikesta. Olet paras äiti ❤️ Ollaan kuulolla 😘 #äiti mekko 🇫🇮@mieladesignroom @kanto_design_oy”

Jutta Larm on Instagram: “Tykkään pohdiskella aforismien …

Jutta Larm Instagramissa : “Tykkään pohdiskella aforismien sisältöä ja tänään nousi tälläinen: .Vapauteen vie vain yksi tie – olla välittämättä siitä, mikä ei ole vallassamme. – Epiktetos.Viisaissa lauseissa on tosi paljon voimaa, mutta ne on ensin sisäistettävä. Sama kun jos lukee self help-kirjallisuutta ei löydä rauhaa, jos ei ota tietoa käytännöntasolle mukaan..Ei muuta kun jatketaan hikoilua 💛☀️ #elämänhallinta #oppimassatäälläollaan”

3312 Likes, 36 Comments – Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) on Instagram: “Tykkään pohdiskella aforismien sisältöä ja tänään nousi tälläinen: .

3,310 Likes, 36 Comments – Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) on Instagram: “Tykkään pohdiskella aforismien sisältöä ja tänään nousi tälläinen: .Vapauteen vie vain yksi tie – olla välittämättä siitä, mikä ei ole vallassamme. – Epiktetos.Viisaissa lauseissa on tosi paljon voimaa, mutta ne on ensin sisäistettävä. Sama kun jos lukee self help-kirjallisuutta ei löydä rauhaa, jos ei ota tietoa käytännöntasolle mukaan..Ei muuta kun jatketaan hikoilua 💛☀️ #elämänhallinta #oppimassatäälläollaan”

Jutta Larm on Instagram: “Olet luultavasti joskus ollut palavasti …

6 päivää sitten — 2364 Likes, 62 Comments – Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) on Instagram: “Olet luultavasti joskus ollut palavasti rakastunut ja kokenut …

Jutta Larm on Instagram: “Edit: Hupsis, vuosia onkin vasta 5 6 …

4828 Likes, 88 Comments – Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) on Instagram: “Edit: Hupsis, vuosia onkin vasta 5 6 vuotta ollaan oltu kimpassa …

Kotona kelpaa olla, kun on Bachelööri elämänkumppanina ❤️

Jutta Larm Instagramissa : “Kotona kelpaa olla, kun on Bachelööri elämänkumppanina ❤️ .Jokunen vuosikymmen siihen etsintään meni, mutta loppulos on 💫💎❤️ #rakastanhäntäylikaiken #kotona @juha.larm”

5576 Likes, 65 Comments – Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) on Instagram: “Kotona kelpaa olla, kun on Bachelööri elämänkumppanina ❤️ .

5,576 Likes, 65 Comments – Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) on Instagram: “Kotona kelpaa olla, kun on Bachelööri elämänkumppanina ❤️ .Jokunen vuosikymmen siihen etsintään meni, mutta loppulos on 💫💎❤️ #rakastanhäntäylikaiken #kotona @juha.larm”

Hän ❤️ Joka päivä kiitän maailmankaikkeutta siitä, että saan …

9729 Likes, 133 Comments – Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) on Instagram: “Hän ❤️ Joka päivä kiitän maailmankaikkeutta siitä, että saan elää tätä …

Keywords: jutta larm instagram, instagram jutta larm, jutta gustafsberg instagram