Juha Kärkkäinen – Facebook, Perhe, Lahden ja yleiset aukioloajat

Juha Kärkkäinen on suomalainen yrittäjä, joka on noussut tunnetuksi erityisesti Kärkkäinen-ketjun perustajana. Hän on myös aktiivinen Facebook-käyttäjä ja tiedottaa yrityksensä kuulumisista ja tarjouksista ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Tässä artikkelissa tutustumme Juha Kärkkäisen elämään, hänen rooliinsa perheessään sekä Kärkkäisen Lahtiin sijoittuvan pääkaupunkiseudun myymälän aukioloaikoihin.

Juha Kärkkäinen Facebookissa

Juha Kärkkäinen on aktiivinen Facebook-käyttäjä, jolla on suuri seuraajakunta sosiaalisessa mediassa. Hän päivittää säännöllisesti Facebook-sivujaan ja jakaa tietoa yrityksensä uusista tuotteista ja tarjouksista. Juha Kärkkäisen Facebook-sivut tarjoavat myös foorumin asiakkaille antaa palautetta ja esittää kysymyksiä. Hänen vuorovaikutteisuutensa sosiaalisessa mediassa on tehnyt hänestä suositun yrittäjän, joka ottaa asiakkaansa huomioon ja arvostaa heidän mielipiteitään.

Juha Kärkkäisen rooli perheessään

Vaikka Juha Kärkkäinen on menestynyt yrittäjä, hän ei unohda perhettään. Hän pitää tärkeänä viettää aikaa perheensä kanssa ja tukea heitä heidän pyrkimyksissään. Juha Kärkkäisen perhe on hänelle arvokas voimavara, ja hän pyrkii luomaan tasapainon työn ja perhe-elämän välillä. Hän on esimerkki menestyksekkäästä yrittäjästä, joka arvostaa lähimmäisiään ja pitää perheen tärkeänä osana elämäänsä.

Kärkkäisen Lahti ja yleiset aukioloajat

Kärkkäisellä on lukuisia tavarataloja eri paikkakunnilla Suomessa, ja yksi merkittävistä sijainneista on Lahden tavaratalo. Kärkkäisen Lahti tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman tuotteita eri kategorioista, kuten elektroniikka, vaatteet, kodintarvikkeet ja urheiluvälineet. Myymälässä on myös ravintoloita ja muita palveluita, joten se houkuttelee paljon asiakkaita.

Kärkkäisen Lahti on auki useina viikonpäivinä, mukaan lukien arkipäivät ja viikonloput. Tarkat aukioloajat vaihtelevat, joten on suositeltavaa tarkistaa ne yrityksen verkkosivuilta tai soittamalla asiakaspalveluun. Kärkkäinen tarjoaa asiakkailleen myös verkkokaupan, joka on avoinna vuorokauden ympäri. Näin asiakkaat voivat tehdä ostoksia juuri silloin kun se heille parhaiten sopii.

Kärkkäisen Lahden aukioloajat
Päivä Aukioloajat
Maanantai 10:00 – 20:00
Tiistai 10:00 – 20:00
Keskiviikko 10:00 – 20:00
Torstai 10:00 – 20:00
Perjantai 10:00 – 20:00
Lauantai 10:00 – 18:00
Sunnuntai Suljettu

Juha Kärkkäisen menestys sekä yritysmaailmassa että sosiaalisessa mediassa osoittaa, miten tärkeää on sitoutua ja kuunnella asiakkaiden tarpeita. Lisäksi hänen perheelle annettu tuki ja Kärkkäisen Lahtiin sijoittuva kivijalkamyymälä osoittavat, kuinka yrittäjä voi menestyksekkäästi yhdistää työn ja perhe-elämän.

Ofte stillede spørgsmål

Kuka on Juha Kärkkäinen?

Juha Kärkkäinen on suomalainen liikemies ja Kärkkäinen-konsernin perustaja.

Mistä voin löytää Juha Kärkkäisen Facebook-sivun?

Voit löytää Juha Kärkkäisen Facebook-sivun hakemalla hänen nimeään hakukentässä.

Mikä on Juha Kärkkäisen perheestä tiedossa?

Julkisuudessa tiedetään, että Juha Kärkkäisellä on puoliso ja lapsia.

Missä sijaitsee Kärkkäinen Lahden myymälä?

Kärkkäisen Lahden myymälä sijaitsee Lahdessa osoitteessa Esikunnankatu 3.

Mihin aikaan Kärkkäinen Lahden myymälä on avoinna?

Kärkkäinen Lahden myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-21, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Mihin aikaan Kärkkäinen on yleensä avoinna?

Kärkkäisen myymälöiden aukioloajat vaihtelevat, mutta yleisesti ottaen ne ovat avoinna aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Onko Kärkkäinen avoinna viikonloppuisin?

Kyllä, Kärkkäisen myymälät ovat yleensä avoinna myös viikonloppuisin.

Missä muissa kaupungeissa Kärkkäinen-konsernin myymälöitä sijaitsee?

Kärkkäinen-konsernin myymälöitä löytyy useista eri kaupungeista ympäri Suomea, kuten Seinäjoelta, Oulusta ja Jyväskylästä.

Mitä tuotteita Kärkkäinen myy?

Kärkkäinen myy laajan valikoiman tuotteita elektroniikasta kodintarvikkeisiin ja urheiluvälineisiin.

Onko Juha Kärkkäinen aktiivinen sosiaalisessa mediassa?

Kyllä, Juha Kärkkäinen on aktiivinen erityisesti Facebookissa, jossa hän jakaa ajankohtaista tietoa ja viestejä seuraajilleen.

Artiklen Juha Kärkkäinen – Facebook, Perhe, Lahden ja yleiset aukioloajat har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 8 anmeldelser