Halti hiihtotakki naiset

Naisten maastohiihtovaatteet | Halti – Halti verkkokauppa

Naisten maastohiihtovaatteet | Halti– Halti verkkokauppa

Lämpimämmät ja kevyesti topatut hiihtotakit sopivat kylmemmille keleille sekä käyttäjille, jotka tarvitsevat lisälämpöä. Puolestaan kevyemmät takit soveltuvat …

Haltin mallistosta löydät tekniset ja hengittävät maastohiihtotakit, -housut sekä asusteet hiihtolenkeillesi. Tilaa naisten maastohiihtovaatteet verkosta.

Naisten hiihtotakit – Halti

Naisten hiihtotakit | Halti– Halti verkkokauppa

Naisten hiihtotakit maastohiihtoon. Tuulenpitävät ja tekniset hiihtotakit aktiiviselle urheilijalle, kuntoilijalle sekä satunnaiselle hiihtäjälle Haltilta.

Halti – Haijaan Urheilutarvike verkkokauppa

HALTI TRIPLA HYBRID PANTS W – Naisten hiihtotakit ja housut – ZZZ0008899 – 1. HALTI TRIPLA HYBRID PANTS W – Naisten hiihtotakit ja housut – ZZZ0008899 – 2.

Halti hiihtotakit netistä – Intersport

Halti hiihtotakit netistä | Intersport

Halti. Tripla W 2.0 hybriditakki – hiihtotakki. 169,00 €. 139,00 €. 30 pv alin hinta: 169,00 €. Hinta verkossa. Vastuullinen valinta.

Tilaa halti hiihtotakit netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

Halti naisten hiihtotakki Elite ice green mint – Urheilujakone.fi

Halti naisten hiihtotakki Elite ice green mint, erittäin hengittävä ja tuulenpitävä takki vaativalle hiihtäjälle aktiiviseen menoon.

Naisten hiihtovaatteet | Urheilujakone.fi verkkokauppa

Ovh. 149,00 €. 36 (S). 38 (M). 40 (M). 42 (L). Halti Falun naisten hiihtotakki ski patrol red – Naisten hiihtovaatteet – 64385191818 – 1. Ale -20%. Halti …

Naisten hiihtovaatteet – Äkäslompolo SportShop

Valikoimassamme ovat muun muassa tuotemerkit Maloja, Swix, Halti ja Dahlie. … Valitse mieleisesi naisten hiihtotakki ja naisten hiihtohousut …

Naisten hiihtoasut ovat laadukkaiden brändien tuotteita. Valikoimassamme ovat muun muassa tuotemerkit Maloja, Swix, Halti ja Dahlie.

Halti Vire Naisten Hiihtopuku – Äkäslompolo SportShop

Halti Vire Naisten Hiihtopuku. 179,00 € 149,00 €. Vire XCT softshell-setti on monikäyttöinen maastohiihtopuku korkeasykkeisiin treeneihin.

Vire XCT softshell-setti on monikäyttöinen maastohiihtopuku korkeasykkeisiin treeneihin. Tämä tekninen puku sopii maastohiihdosta talvijuoksuun. Tässä maastohiihtopuvussa on joustava Stormwall® stretch-materiaali, joka on tuulenpitävä ja vettä hylkivä, mutta hyvin hengittävä materiaali. Takin ja housujen takaosassa on joustava ja kevyt trikooneulos, joka maksimoi tuotteiden hengittävyyttä. Puvun sisäpinta on pehmeäksi harjattua ja lisälämpöä tuovaa fleece-materiaalia, joka siirtää tehokkaasti kosteutta iholta poispäin.

Halti | Urheilupiste Anttila

Halti Kaarre XCT naisten hiihtotakki. 159,00 € … Halti Avion W naisten alusasusetti … Halti Murto W XCT softshel naisten hiihtopuku. 169,00 €.

Suomalainen premium-ulkoilubrändi, jonka tekemisessä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla pohjoinen luonto, käytännöllisyys ja luonnosta ammennettava estetiikka.

Keywords: halti hiihtotakki naiset, halti hiihtopuku naiset