Elina leskinen instagram

Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) • Instagram photos and …

17.8k Followers, 2293 Following, 2873 Posts – See Instagram photos and videos from ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia)

ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi on Instagram

ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi Instagramissa : “Ah tällänen seinä kun ois omassa keittiössä..🤩Mikä on sun lemppari kasvis/hedelmä? Kommentoi alle🍉🍏🍓🥑🥒”

283 Likes, 22 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) on Instagram: “Ah tällänen seinä kun ois omassa keittiössä.

283 Likes, 22 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) on Instagram: “Ah tällänen seinä kun ois omassa keittiössä..🤩Mikä on sun lemppari kasvis/hedelmä? Kommentoi alle🍉🍏🍓🥑🥒”

ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi on Instagram

828 Likes, 17 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi …

ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi on Instagram

ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi Instagramissa : “Ihanaa uutta vuotta 2021 ja kiitos vuodesta 2020❤️Paljon puhutaan siitä miten some mm. aiheuttaa paineita ja vie aikaa, mutta löytyy täältä paljon hyvääkin! Somesta saa vertaistukea, iloa, inspiraatiota ja jopa uusia ystäviä! Kiitos siis teille siellä ruudun toisella puolella, ollut ihana höpistä ja inspiroitua kanssanne❤️jatketaan tänä vuonna samaa hyvää pöhinää!🥰 Ajatelkaa, päivät sen kun pitenee ja kesää kohti mennään! 😍”

721 Likes, 19 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) on Instagram: “Ihanaa uutta vuotta 2021 ja kiitos vuodesta 2020❤️Paljon …

721 Likes, 19 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) on Instagram: “Ihanaa uutta vuotta 2021 ja kiitos vuodesta 2020❤️Paljon puhutaan siitä miten some mm. aiheuttaa paineita ja vie aikaa, mutta löytyy täältä paljon hyvääkin! Somesta saa vertaistukea, iloa, inspiraatiota ja jopa uusia ystäviä! Kiitos siis teille siellä ruudun toisella puolella, ollut ihana höpistä ja inspiroitua kanssanne❤️jatketaan tänä vuonna samaa hyvää pöhinää!🥰 Ajatelkaa, päivät sen kun pitenee ja kesää kohti mennään! 😍”

ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi on Instagram

ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi Instagramissa : “”Tänne liittyy niin paljon pahoja muistoja syömishäiriöajoista, jolloin koin, että bulimia oli kuin toinen persoona minussa. Valitettavasti se persoona, joka oli hallitsevana ja peitti alleen todellisen minän. Nyt kuitenkin päätin, että ne möröt on kohdattava, jos niistä haluaa lopullisesti eroon.” Blogissa pohdintaa siitä, miten oon kokenut ristiriitaisena lapsuuden maisemissa käymisen. Linkki blogiin biossa💚 #elinaadasofia #syömishäiriö #elämä 📸: @laurarosilla”

556 Likes, 24 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) on Instagram: “”Tänne liittyy niin paljon pahoja muistoja …

556 Likes, 24 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) on Instagram: “”Tänne liittyy niin paljon pahoja muistoja syömishäiriöajoista, jolloin koin, että bulimia oli kuin toinen persoona minussa. Valitettavasti se persoona, joka oli hallitsevana ja peitti alleen todellisen minän. Nyt kuitenkin päätin, että ne möröt on kohdattava, jos niistä haluaa lopullisesti eroon.” Blogissa pohdintaa siitä, miten oon kokenut ristiriitaisena lapsuuden maisemissa käymisen. Linkki blogiin biossa💚 #elinaadasofia #syömishäiriö #elämä 📸: @laurarosilla”

elinaadasofia – Instagram

ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi Instagramissa : “#luhta #luhtabrandstore #blog #fitness #sports # 📝👉 http://www.luhtabrandstore.com/fi_fi/blogi/elina-ada-sofia-leskinen”

13 Likes, 0 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) on Instagram: “#luhta #luhtabrandstore #blog #fitness #sports # …”

13 Likes, 0 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) on Instagram: “#luhta #luhtabrandstore #blog #fitness #sports # 📝👉 http://www.luhtabrandstore.com/fi_fi/blogi/elina-ada-sofia-leskinen”

elinaadasofia – Instagram

ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi Instagramissa : “”Minun pulssini on 41. Sydämeni lyö siis 41 kertaa minuutissa. Lääkäri sanoi minulle eilen, että jos se laskee kolmosella alkavaan on edessä osastoreissu.***** mikä akka” ajattelin. Blogissa on nyt sydäntätykyttävä postaus minun syömishäiriötarinastani. Se tulee aina olemaan kokemus josta kärsin, kasvoin ja tärkeimpänä: opin. Haluan muistuttaa, että syömishäiriöt ovat vakava asia. Aina silti löytyy toivoa oli tilanne kuinka paha. Muutos lähtee sinusta itsestäsi❤️ Sinä olet arvokas❤️#linkkibiossa#fitnessmallifi #feeldelighted #transformationtuesday #muutos #transformationpic #syömishäiriö #fromskinnytofit #fitnessmalli2017”

309 Likes, 17 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) on Instagram: “”Minun pulssini on 41. Sydämeni lyö siis 41 kertaa minuutissa …

309 Likes, 17 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) on Instagram: “”Minun pulssini on 41. Sydämeni lyö siis 41 kertaa minuutissa. Lääkäri sanoi minulle eilen, että jos se laskee kolmosella alkavaan on edessä osastoreissu.***** mikä akka” ajattelin. Blogissa on nyt sydäntätykyttävä postaus minun syömishäiriötarinastani. Se tulee aina olemaan kokemus josta kärsin, kasvoin ja tärkeimpänä: opin. Haluan muistuttaa, että syömishäiriöt ovat vakava asia. Aina silti löytyy toivoa oli tilanne kuinka paha. Muutos lähtee sinusta itsestäsi❤️ Sinä olet arvokas❤️#linkkibiossa#fitnessmallifi #feeldelighted #transformationtuesday #muutos #transformationpic #syömishäiriö #fromskinnytofit #fitnessmalli2017”

ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi on Instagram

ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi Instagramissa : “Mulla on ristiriitaiset tuntemukset. Ja nää mun fiilikset luonnollisesti vaihtelee päivittäin ja jopa minuuteittain🙄😂🤯. Toisena hetkenä rakastan olla raskaana ja on jotenkin sellainen hehkuva olo. Hyvä olla ja tunnen oloni tärkeäksi. Tunnen itseni supernaiseksi ja kivan näköiseksi..ja kaikki on, no ihanaa. ..Sitten on se vastakohtainen hetki. Rintoja turvottaa ja särkee, samoin nivusia. Mahaakin vihloo tuon tuosta. Sitten alkaa pelottaa kaikki ja tuntuu etten pysty tähän. Oma kroppa tuntuu vieraalle ja se pelottaa. Huomaan näppylät naamassa herkemmin ja tunnen, että kaikki muut näkee ne myös yhtä tarkasti. On turvonnut ja kömpelö olo. Pelkään lisäksi välillä, että kaadun tai että joku lyö mua vatsaan🙄😅 tuntuu välillä tiiätteks, hullulle..😂😂 mut on normaalia olla vähän hullu.❤️ Ihmisen elämä ei oo tasaista polkua, vaan siihen mahtuu kaikkea, ihanaa ja ei niin ihanaa.❤️ #raskaus #ajatuksia #rv20 #puoliväli #mommytobe”

789 Likes, 52 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) on Instagram: “Mulla on ristiriitaiset tuntemukset.

789 Likes, 52 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) on Instagram: “Mulla on ristiriitaiset tuntemukset. Ja nää mun fiilikset luonnollisesti vaihtelee päivittäin ja jopa minuuteittain🙄😂🤯. Toisena hetkenä rakastan olla raskaana ja on jotenkin sellainen hehkuva olo. Hyvä olla ja tunnen oloni tärkeäksi. Tunnen itseni supernaiseksi ja kivan näköiseksi..ja kaikki on, no ihanaa. ..Sitten on se vastakohtainen hetki. Rintoja turvottaa ja särkee, samoin nivusia. Mahaakin vihloo tuon tuosta. Sitten alkaa pelottaa kaikki ja tuntuu etten pysty tähän. Oma kroppa tuntuu vieraalle ja se pelottaa. Huomaan näppylät naamassa herkemmin ja tunnen, että kaikki muut näkee ne myös yhtä tarkasti. On turvonnut ja kömpelö olo. Pelkään lisäksi välillä, että kaadun tai että joku lyö mua vatsaan🙄😅 tuntuu välillä tiiätteks, hullulle..😂😂 mut on normaalia olla vähän hullu.❤️ Ihmisen elämä ei oo tasaista polkua, vaan siihen mahtuu kaikkea, ihanaa ja ei niin ihanaa.❤️ #raskaus #ajatuksia #rv20 #puoliväli #mommytobe”

ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi on Instagram

22 Likes, 0 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) on Instagram: “#jekullayöhön…”

ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi on Instagram

ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi on Instagram: “🤰🏼Raskausajan monet kasvot🤰🏼Musta tuntuu, että raskaudessa ja synnytyksessä pitäisi enemmän puhua myös siitä, että kaikki ei aina mene odotusten mukaan ja siten kuten haluaa. Luodaan helposti liikaa paineita itselle ja koetaan sitten epäonnistumisen ja pettymyksen tunteita. Esim tämä mun perätila-case. Tuli väkisin sellainen pettynyt olo, et miks just mä oon siinä kahdessa prosentissa, joiden vauvat jää perätilaan? Ja vielä kun on pelkoja taustalla🥺 Samoin raskaushormonien aiheuttama selittämätön melankolia – tähän hormonicoctailiin ei valitettavsti aina positiivisilla mantroilla vaikuteta. Eilen sanoinkin just kätilölle, että en halua tehdä synnytyssuunnitelmaa – se ei toimi mulla. Mä otan siitä vaan stressiä itselleni. Ja tällä en tarkoita, että pitäisi olla pessimisti, ei! Vaan ideana nimenomaan se ettei luoda liikaa paineita itselle. ❤️ Kannatan ehdottomasti positiivista ajattelutapaa elämässä. Se on aina eduksi. Kuitenkin välillä VOI myös tulla näitä pelonsekaisia ja ristiriitaisia tunteita mitä oon kokenut. Se on ok ja normaalia – joudun tätä välillä toitottamaan itselleni päivittäin. Mun inbox räjähti teidän viesteistä, kun juttelin storyssa tästä aiheesta – kiitos teille, en ole vielä kaikkia ehtinyt avaamaan, mutta avaan kyllä. ❤️ Sen haluan sanoa, että ei todellakaan olla yksin näiden ajatusten kanssa vaan näitä pohtii niin moni! #raskausaika #raskaus 📸: @lilinissila”

830 Likes, 41 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) on Instagram: “ Raskausajan monet kasvot Musta tuntuu, …

829 Likes, 41 Comments – ELINA LESKINEN | Äitiys & hyvinvointi (@elinaadasofia) on Instagram: “🤰🏼Raskausajan monet kasvot🤰🏼Musta tuntuu, että raskaudessa ja synnytyksessä pitäisi enemmän puhua myös siitä, että kaikki ei aina mene odotusten mukaan ja siten kuten haluaa. Luodaan helposti liikaa paineita itselle ja koetaan sitten epäonnistumisen ja pettymyksen tunteita. Esim tämä mun perätila-case. Tuli väkisin sellainen pettynyt olo, et miks just mä oon siinä kahdessa prosentissa, joiden vauvat jää perätilaan? Ja vielä kun on pelkoja taustalla🥺 Samoin raskaushormonien aiheuttama selittämätön melankolia – tähän hormonicoctailiin ei valitettavsti aina positiivisilla mantroilla vaikuteta. Eilen sanoinkin just kätilölle, että en halua tehdä synnytyssuunnitelmaa – se ei toimi mulla. Mä otan siitä vaan stressiä itselleni. Ja tällä en tarkoita, että pitäisi olla pessimisti, ei! Vaan ideana nimenomaan se ettei luoda liikaa paineita itselle. ❤️ Kannatan ehdottomasti positiivista ajattelutapaa elämässä. Se on aina eduksi. Kuitenkin välillä VOI myös tulla näitä pelonsekaisia ja ristiriitaisia tunteita mitä oon kokenut. Se on ok ja normaalia – joudun tätä välillä toitottamaan itselleni päivittäin. Mun inbox räjähti teidän viesteistä, kun juttelin storyssa tästä aiheesta – kiitos teille, en ole vielä kaikkia ehtinyt avaamaan, mutta avaan kyllä. ❤️ Sen haluan sanoa, että ei todellakaan olla yksin näiden ajatusten kanssa vaan näitä pohtii niin moni! #raskausaika #raskaus 📸: @lilinissila”

Keywords: elina leskinen instagram