Eeva kolu instagram

Eeva Kolu (@eevakolu) • Instagram photos and videos

36.5k Followers, 722 Following, 1357 Posts – See Instagram photos and videos from Eeva Kolu (@eevakolu)

Eeva Kolu (@eevakolu) • Instagram photos and videos

Writer. In search of truth & beauty. Helsinki, Finland. Get in touch: eevakolu@ …

Eeva Kolu on Instagram: “Oon alkanut käyttää kesämekkoja …

1949 Likes, 23 Comments – Eeva Kolu (@eevakolu) on Instagram: “Oon alkanut käyttää kesämekkoja kotivaatteina Tää talvi on kestänyt 1748 vuotta ja nyt on …

Good morning! ☀️ No such thing as too much fresh fruit (my …

Eeva Kolu on Instagram: “Good morning! ☀️ No such thing as too much fresh fruit (my third plate is missing from the photo) 🍎🍍🍇”

411 Likes, 4 Comments – Eeva Kolu (@eevakolu) on Instagram: “Good morning! ☀️ No such thing as too much fresh fruit (my third plate is missing from the …

411 Likes, 4 Comments – Eeva Kolu (@eevakolu) on Instagram: “Good morning! ☀️ No such thing as too much fresh fruit (my third plate is missing from the photo) 🍎🍍🍇”

Eeva Kolu (@eevakolu) • Photos et vidéos Instagram

Writer. In search of truth & beauty. Helsinki, Finland.

Eeva Kolu on Instagram: “Keeping me safe”

Eeva Kolu Instagramissa : “Keeping me safe”

924 Likes, 1 Comments – Eeva Kolu (@eevakolu) on Instagram: “Keeping me safe”

923 Likes, 1 Comments – Eeva Kolu (@eevakolu) on Instagram: “Keeping me safe”

Eeva Kolu on Instagram: “ ”

Eeva Kolu Instagramissa : “🕊”

964 Likes, 8 Comments – Eeva Kolu (@eevakolu) on Instagram: “ ”

962 Likes, 8 Comments – Eeva Kolu (@eevakolu) on Instagram: “🕊”

Eeva Kolu on Instagram: “Olen viime vuosina miettinyt sitä …

Eeva Kolu Instagramissa : “Olen viime vuosina miettinyt sitä miten paljon ihmisissä on eri puolia ja miten hanakasti sitä silti yrittää/haluaisi yleensä nähdä vain sen yhden, joka sopii johonkin siistiin loogiseen mielikuvaan. Vaikka oikeasti elämä (ja varsinkin ihmiset) on sotkuisia ja epäloogisia ja just siksi kiinnostavia. Minä en ole vain yksi asia vaan sata, päivästä riippuen. Mussa on kymmeniä puolia. Ja suosikkini niistä on ehkä puutarhuri.Lyhyen puutarhurin urani hienoin saavutus tähän mennessä on nuo kerrotut, persikanväriset narsissit. Olen nyt tuijotellut niitä 3 päivää enkä vieläkään voi ihan uskoa että tästä karusta kylmästä maasta puski jotain noin ylellisen, huikentelevaisen kaunista ‼️”

1280 Likes, 5 Comments – Eeva Kolu (@eevakolu) on Instagram: “Olen viime vuosina miettinyt sitä miten paljon ihmisissä on eri puolia ja miten hanakasti sitä …

1,280 Likes, 5 Comments – Eeva Kolu (@eevakolu) on Instagram: “Olen viime vuosina miettinyt sitä miten paljon ihmisissä on eri puolia ja miten hanakasti sitä silti yrittää/haluaisi yleensä nähdä vain sen yhden, joka sopii johonkin siistiin loogiseen mielikuvaan. Vaikka oikeasti elämä (ja varsinkin ihmiset) on sotkuisia ja epäloogisia ja just siksi kiinnostavia. Minä en ole vain yksi asia vaan sata, päivästä riippuen. Mussa on kymmeniä puolia. Ja suosikkini niistä on ehkä puutarhuri.Lyhyen puutarhurin urani hienoin saavutus tähän mennessä on nuo kerrotut, persikanväriset narsissit. Olen nyt tuijotellut niitä 3 päivää enkä vieläkään voi ihan uskoa että tästä karusta kylmästä maasta puski jotain noin ylellisen, huikentelevaisen kaunista ‼️”

Aina kun kaikki muu on jotenkin liikaa tai liian vähän niin …

Eeva Kolu Instagramissa : “Aina kun kaikki muu on jotenkin liikaa tai liian vähän niin Hemingway on just tarpeeksi.”

284 Likes, 3 Comments – Eeva Kolu (@eevakolu) on Instagram: “Aina kun kaikki muu on jotenkin liikaa tai liian vähän niin Hemingway on just tarpeeksi.”

284 Likes, 3 Comments – Eeva Kolu (@eevakolu) on Instagram: “Aina kun kaikki muu on jotenkin liikaa tai liian vähän niin Hemingway on just tarpeeksi.”

Pari viikkoa sitten tajusin (eli myönsin) että alkuvuosi on …

2414 Likes, 51 Comments – Eeva Kolu (@eevakolu) on Instagram: “Pari viikkoa sitten tajusin (eli myönsin) että alkuvuosi on mennyt hyvinvoinnista …

Keywords: eeva kolu instagram