Baba lybeck instagram

Baba Lybeck (@babalybeck) • Instagram photos and videos

10.7k Followers, 1585 Following, 1546 Posts – See Instagram photos and videos from Baba Lybeck (@babalybeck)

Baba Lybeck (@babalybeck) • Instagram photos and videos

TV-host, journalist and producer of the documentary Kelet. · 1,546 posts · 10.7K …

Baba Lybeck on Instagram: “Elämä voitti! Kiitos HUS:in …

Baba Lybeck Instagramissa : “Elämä voitti! Kiitos HUS:in keuhko-osasto, että @erikoismies on nyt kotona ja terveiset täältä eturintamasta. Noudattakaa ohjeita! Tämä ei ole leikkiä. ❤️”

2648 Likes, 189 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Elämä voitti! Kiitos HUS:in keuhko-osasto, että @erikoismies on nyt kotona ja terveiset …

2,648 Likes, 189 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Elämä voitti! Kiitos HUS:in keuhko-osasto, että @erikoismies on nyt kotona ja terveiset täältä eturintamasta. Noudattakaa ohjeita! Tämä ei ole leikkiä. ❤️”

Baba Lybeck on Instagram: “Törmäsin lenkillä elämän …

Baba Lybeck Instagramissa : “Törmäsin lenkillä elämän tarkoitukseen. #love ❤️”

1037 Likes, 20 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Törmäsin lenkillä elämän tarkoitukseen. #love ❤️”

1,037 Likes, 20 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Törmäsin lenkillä elämän tarkoitukseen. #love ❤️”

Ruokaa! #äitienpäivä #grilling – Baba Lybeck on Instagram

Baba Lybeck Instagramissa : “Ruokaa! #äitienpäivä #grilling”

105 Likes, 3 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Ruokaa! #äitienpäivä #grilling”

105 Likes, 3 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Ruokaa! #äitienpäivä #grilling”

Baba Lybeck on Instagram: “Tämän päivän kansi @iltalehti on …

Baba Lybeck Instagramissa : “Tämän päivän kansi @iltalehti on täyttä valetta eikä pidä lainkaan paikkansa. En kärsi koronan jälkitaudista. Minulla ei ole mitään vaivoja, joihin tarvitsisin lääkärin hoitoa. Välillä, silloin tällöin, haistan asioita väärin. Se ei ole millään tavalla vaarallista. En kärsi. En ole sairas. Iltalehti ei ole ollut minuun yhteydessä, minua ei ole haastateltu kyseiseen lehteen, en tiennyt, että lehdessä on tällainen otsikko. Juttu on kopioitu @apulehti jolle annoin haastattelun, jossa piti puhua suhteestani mereen, koska ensi viikolla on #itämeripäivä . Jutun lehtiversiossa mainitaan kyllä meri ja itämeripäivä mutta 3/4 jutusta koskee koronaa. Siellä kerron, että olemme palautuneet täysin ja että ajoimme Turun rengastien heinäkuussa yhden päivän aikana (reilut 200 km) jne. Kerron myös, että ainoa muutos elämässä on se, että välillä haistan jotakin väärin.Apu-lehti otsikoi oman juttunsa muka sitaatilla: ”Korona vahingoitti päässäni jotain” (Päässäni on jotain vikaa tottakai mutta se ei johdu koronasta). Toimituspäällikkö Samuli Isola myönsi virheen, on korjannut otsikon nettiin ja seuraavaan lehteen tulee oikaisu. Otsikko on kuitenkin nyt esillä kaikissa kaupoissa lehtien kansissa. Tätä virhettä ei pysty enää korjaamaan millään tavalla.@iltasanomat kirjoitti eilen Avun perusteella jutun, jonka otsikko kuului: Baba Lybeck kertoo koronan karmeista jälkioireista. Myöhemmin otsikkoa korjattiin lievemmäksi. Olen eilen koko päivän twitterissä yrittänyt korjata virheellistä tietoa ja ajattelin, että nyt asia on ohi. Mutta aamulla sitten näin Iltalehden kannen.Olen epätoivoinen ja surullinen. Harmittaa ja yritän nyt levittää omaa näkemystäni asiasta.Miksi?Moni kärsii oikeasti koronan vakavista jälkitaudeista ja on irvokasta ja epäkunnioittavaa, että minun lievät hajuharhat nostetaan näiden vakavien oireiden rinnalle. Tällainen otsikointi ja spinnaus vain lisää hysteriaa, pelkoa ja ahdistusta. Hajuharhat eivät ole mikään karmea jälkioire. Se on vain huvittavaa. Nämä otsikot luovat aivan omanlaisensa todellisuuden, jossa en koe olleeni missään vaiheessa ja ne tuntuvat aivan vieraalta. Ei ole minun todellisuuttani. Ne ovat sensaatiohakuista roskaa.”

1770 Likes, 97 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Tämän päivän kansi @iltalehti on täyttä valetta eikä pidä lainkaan paikkansa.

Baba Lybeck on Instagram: “Tänä viikonloppuna olen yrittänyt …

Baba Lybeck Instagramissa : “Tänä viikonloppuna olen yrittänyt tehdä kaikkea mistä erityisesti pidän. Eli kävin lenkillä, olen tehnyt hyvää ruokaa, järjestellyt kotona, katsonut leffoja ja lukenut. ❤️”

395 Likes, 5 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Tänä viikonloppuna olen yrittänyt tehdä kaikkea mistä erityisesti pidän.

395 Likes, 5 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Tänä viikonloppuna olen yrittänyt tehdä kaikkea mistä erityisesti pidän. Eli kävin lenkillä, olen tehnyt hyvää ruokaa, järjestellyt kotona, katsonut leffoja ja lukenut. ❤️”

Baba Lybeck on Instagram: “Niin hauskaa päästä taas Uutis

Baba Lybeck Instagramissa : “Niin hauskaa päästä taas Uutis- ja ajankohtaismaailmaan käsiksi. Viiden jälkeen on Maikkarin uusi alkuiltapäivän suursatsaus, jossa käydään läpi päivän uutis-ja ajankohtaistapahtumia täysin uudella otteella ja tyylillä. Joka arkipäivä klo 17-18.30. Juontajana myös ihana @joannakuvaja ❤️”

296 Likes, 16 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Niin hauskaa päästä taas Uutis- ja ajankohtaismaailmaan käsiksi.

296 Likes, 16 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Niin hauskaa päästä taas Uutis- ja ajankohtaismaailmaan käsiksi. Viiden jälkeen on Maikkarin uusi alkuiltapäivän suursatsaus, jossa käydään läpi päivän uutis-ja ajankohtaistapahtumia täysin uudella otteella ja tyylillä. Joka arkipäivä klo 17-18.30. Juontajana myös ihana @joannakuvaja ❤️”

Baba Lybeck on Instagram: “Vuoden pimein aika .”

Baba Lybeck on Instagram: “Vuoden pimein aika .”

653 Likes, 13 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Vuoden pimein aika .”

653 Likes, 13 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Vuoden pimein aika .”

Keywords: baba lybeck instagram