Asics nastakengät naiset

Nastakengät laajasta valikoimasta – Intersport

Nastakengät mm. merkeiltä Icebug, Halti ja Sarva. … Asics. Gel-Fujisetsu 3 GTX – Naisten nastajuoksukengät. 189,00 €. 129,00 €. 30 pv alin hinta: 149,00 €.

Asics Fujisetsu 3 GTX W nastakengät black/nova orange

Täysin vedenpitävät nastakengät juoksuun. Todella hyvin vaimennettu kenkä geelitekniikalla. – nastakengät. – droppi 0mm. – paino 258g. – GoreTex vedenpitävyys.

Naisten nastakengät | Karkkainen.com verkkokauppa

Juoksukenkiä valmistava Asics tuo myös nastoilla olevia lenkkikenkiä saataville, jotta talvinen juoksuharrastus olisi turvallisempaa. Usein talviset tiet ja …

Nastakengillä pysytään pystyssä talvellakin!

Naisten nastakengät ja pitopohjakengät mahdollistavat turvallisen ja rennon liikkumisen myös talvella. Nastakenkien käyttö ole pelkästään ikäihmisten juttu, vaan nykyään jokainen omaa terveyttään ja hyvinvointiaan ajatteleva liikkuu mieluiten talvisilla teillä nastojen turvaamana. Naisten nastakenkien valikoimasta löydät itsellesi pitävät kengät tyylikkyyttä ja mukavuutta unohtamatta!

Talvisin meistä suomalaisista yli joka kolmas kaatuu liukkauden takia. Hyvällä onnella kaatuminen ei aiheuta vakavampia vaurioita, mutta hyvin usein kaatuja satuttaa itsensä sairaalahoitoa vaativaan tilaan. Murtumat, kudosvauriot sekä pään alueen vammat ovat yleisiä talviajan onnettomuuksia. Näiltä voitaisiin välttyä lähes kokonaan, jos talvella liikkuessa käytettäisiin nastakenkiä tai kenkiin kiinnitettäviä liukuesteitä. Kaatumisia vastaan kannattaakin hankkia kestävät Icebug-nastakengät, joilla takaat turvallisia askelia useiksi vuosiksi!

Rentoa liikuntaa nastakenkien avulla

Naisten nastakengät tekevät talviliikunnasta tehokasta, sillä liike-energiaa ei tarvitse kuluttaa jatkuvaan tasapainon hakuun. Nastakengillä voi kävellä tai juosta tien pinnan liukkaudesta huolimatta, sillä pienet nastat porautuvat jäähän napakasti. Juoksukenkiä valmistava Asics tuo myös nastoilla olevia lenkkikenkiä saataville, jotta talvinen juoksuharrastus olisi turvallisempaa.

Usein talviset tiet ja polut ovat epätasaisia ja rosoisia, mutta nastakenkien avulla niistä selviää huomattavasti helpommin, mitä tavallisilla talvikengillä. Eron huomaa hyvin silloin, jos itsellä on nastakengät jalassa ja mukana oleva kaveri koittaa pärjätä tavallisilla kengillä – nastakenkien käyttäjänä olen aina ensimmäisenä perillä, ja ilman kaatumisia!

Naisten nastakengät auttavat mainiosti myös talvisten aktiviteettien vietossa. Lasten pulkkaa tai rattikelkkaa on huomattavasti varmempi vetää perässä, jos käyttää nastakenkiä. Huonoimmallakin kelillä pulkka kulkee perässä vakaammin. Eron huomaa myös potkukelkalla potkiessa, sillä potkuihin saa todella reilummin tehoa, kun kengät eivät luista liikkeissä.

Nastakengät tai pitopohjakengät joka naiselle

Ajatus nastakengistä saattaa herättää mielikuvan niin sanotuista mummojen kengistä. Tämän mielikuvan voi heittää romukoppaan, sillä nykyiset naisten nastakengät ovat tyylikkäitä niin lenkkipolulla kuin kaupungissakin. Ehkäpä tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta sekä nastakenkien suosio on kasvanut viimeisten vuosien aikana.

Jokaisen suomalaisen tulisi hankkia pitävät nastakengät talven liukkaille. Tämä vähentäisi merkittävästi terveydenhuollon kustannuksia kaikkialla Suomessa. Kärkkäisen verkkokaupasta löydät ihanat naisten nastakengät monenlaiseen menoon. Pidetään itsemme pystyssä liukkaista tienpinnoista huolimatta!

Nastakengät netistä – Budget Sport

Nastakengät netistä | Budget Sport

Nastakengät sekä muut miesten, naisten ja lasten talvikengät parhailta merkeiltä edulliseen hintaan. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa heti!

Asics Naisten kengät – XXL

Asics Kengät – Naiset | XXL

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta Asics Naisten kengät XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Naisten kengät 30 päivän …

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta Asics Kengät XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Kengät 30 päivän hintalupauksella.

Naisten ASICS kengät | Zalando – kenkäkauppa netissä

Tilaa naisten ASICS kengät helposti netistä | Kaikki Suomen suosikkimerkit ✓ Ilmainen toimitus & palautus* | Zalando.

Nastakengät | Trendit 2023 – tilaa edullisesti netistä | Shopalike.fi

Naisten Punaiset Koon 37 Vetoketjulliset Vuoratut Polecat Nastakengät talvikaudelle. Polecat – Nastalliset talvisaappaat Tenaci Tass GTX – Punainen – 37.

Vertaa ja tilaa Nastakenkiä osoitteessa Shopalike.fi. Laajasta valikoimasta löydät parhaat kenkätarjoukset laatumerkeiltä. Mahdollinen ilmainen toimitus.

Asics Gel-Fujisetsu 2 GTX naisten nastakengät | Urheiluperhe

Asics Gel-Fujisetsu 2 GTX naisten nastakengät. Asics Gel-Fujisetsu GTX -nastakenkä puhdasta pitoa ja mukavuutta! Tuotetiedot: Asicsin Gel-Fujisetsu GTX …

Asics Gel-Fujisetsu 3 Gore-Tex, naisten nastakengät

Asics Gel-Fujisetsu 3 Gore-Tex, naisten nastakengät | Urheilupiste Anttila

Asics Gel-Fujisetsu 3 Gore-Tex, naisten nastakengät. 179,00 €. GEL-FUJISETSU 3 GORE-TEX™-nastakenkä, poluille ja talvijuoksuun. Kengän päällisen GORE-TEX™ …

Laadukkaat nastakengät meiltä edullisesti!

Keywords: asics nastakengät naiset, intersport nastat kenkiin