Aamukahvilla instagram

HENRIIKKA REINMAN (@aamukahvilla) • Instagram photos …

44.3k Followers, 1174 Following, 2838 Posts – See Instagram photos and videos from HENRIIKKA REINMAN (@aamukahvilla)

HENRIIKKA REINMAN (@aamukahvilla) • Instagram photos …

44.3k Followers, 1173 Following, 2836 Posts – See Instagram photos and …

Feels like home. #iivaara #näätälammintupa #wildernesshut

1521 Likes, 13 Comments – HENRIIKKA REINMAN (@aamukahvilla) on Instagram: …

HENRIIKKA REINMAN on Instagram: “Our love is easy, like …

aamukahvilla Our love is easy, like water rushing over stone, …

HENRIIKKA REINMAN on Instagram

HENRIIKKA REINMAN Instagramissa : “Käytiin tänään rakenneultrassa, eli toisessa ”virallisessa” ja hyvin luultavasti myös vikassa ultrassa. Geeliä oli maha täynnä, ja tilanne aika jännittävä. Kaikki vaikutti olevan hyvin ja normaalisti, mikä tuntui tietysti huojentavalta ja hyvältä. En ole kovinkaan kova panikoimaan enkä ollut osannut edes ottaa huomioon kaikkia yksityiskohtia, joita tänään sitten mukavan kätilön kanssa syynättiin: kallon koko, sydämen lokerot, virtsarakot ja kaikki… Oli kiva tuijotella ruudusta, kun megakarkkipussin kokoinen ihminen siellä nyrkkeili menemään.🧡Muistan edelleen hyvin tämän kuvien heinäkuisen aamun kukonlaulunaikaan, kun eka kerran saatiin selvä tulos raskaustestiin. Oltiin tehty paristi samalla viikolla testejä, joissa oli epämääräisen, mitättömän haaleaa viivaa, mutta vasta tähän uskalsi luottaa. Olimme juuri heränneet Holger-reissupakusta ja silmät ristissä tuijotimme haltioissamme tulosta. Eväät oli pakattu keltaiseen eväsrasiaan, ja kahvit pistetty valmiiksi take away -mukeihin. Sitten hurautimme päät pyörällä Karkkilan rompetorille ja myimme koko päivän kaikennäköistä tavaraa kirveistä sähköjohtoihin. Oli älyttömän kuuma päivä. Hihittelimme vähän väliä yhteiselle salaisuudelle, ja kaikki oli aivan absurdia. Niin kuin on kai edelleen.~#huhtikuiset2021 #raskaus #raskaana #holgeradventurevan #aamukahvillababy”

aamukahvilla Käytiin tänään rakenneultrassa, eli toisessa ”virallisessa” ja hyvin luultavasti myös vikassa ultrassa. Geeliä oli maha.

3,576 Likes, 30 Comments – HENRIIKKA REINMAN (@aamukahvilla) on Instagram: “Käytiin tänään rakenneultrassa, eli toisessa ”virallisessa” ja hyvin luultavasti myös vikassa ultrassa. Geeliä oli maha täynnä, ja tilanne aika jännittävä. Kaikki vaikutti olevan hyvin ja normaalisti, mikä tuntui tietysti huojentavalta ja hyvältä. En ole kovinkaan kova panikoimaan enkä ollut osannut edes ottaa huomioon kaikkia yksityiskohtia, joita tänään sitten mukavan kätilön kanssa syynättiin: kallon koko, sydämen lokerot, virtsarakot ja kaikki… Oli kiva tuijotella ruudusta, kun megakarkkipussin kokoinen ihminen siellä nyrkkeili menemään.🧡Muistan edelleen hyvin tämän kuvien heinäkuisen aamun kukonlaulunaikaan, kun eka kerran saatiin selvä tulos raskaustestiin. Oltiin tehty paristi samalla viikolla testejä, joissa oli epämääräisen, mitättömän haaleaa viivaa, mutta vasta tähän uskalsi luottaa. Olimme juuri heränneet Holger-reissupakusta ja silmät ristissä tuijotimme haltioissamme tulosta. Eväät oli pakattu keltaiseen eväsrasiaan, ja kahvit pistetty valmiiksi take away -mukeihin. Sitten hurautimme päät pyörällä Karkkilan rompetorille ja myimme koko päivän kaikennäköistä tavaraa kirveistä sähköjohtoihin. Oli älyttömän kuuma päivä. Hihittelimme vähän väliä yhteiselle salaisuudelle, ja kaikki oli aivan absurdia. Niin kuin on kai edelleen.~#huhtikuiset2021 #raskaus #raskaana #holgeradventurevan #aamukahvillababy”

HENRIIKKA REINMAN (@aamukahvilla) • Instagram-Fotos und

44,3 tsd. Follower, 1.159 Gefolgt, 2.824 Beiträge – Sieh dir Instagram-Fotos …

HENRIIKKA REINMAN on Instagram: “The horrifying result of …

533 Likes, 3 Comments – HENRIIKKA REINMAN (@aamukahvilla) on Instagram: “The …

HENRIIKKA REINMAN on Instagram: “Almost every Finn has a …

2018 Likes, 298 Comments – HENRIIKKA REINMAN (@aamukahvilla) on Instagram: …

aamukahvilla Instagram profile with posts and stories

@aamukahvilla Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

@aamukahvilla. HENRIIKKA REINMAN. ✕ Hirsitalo saaristossa & punainen tupa tunturissa ✕ Kotimaan reissuja & seikkailuja ulkona ✕ Porvoo & Äkäslompolo, Finland …

Explore @aamukahvilla Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

Aamukahvilla – Henriikka Reinman

4.1.2023 — Sitä paitsi etenkin Instagram ja muut somekanavat alkavat olla sellaisia, ettei niiden tulevaisuudesta tiedä. En ole ollenkaan varma, pysyvätkö …

Aamukahvilla on lifestyleblogi, jossa lukijat pääsevät arkihetkien lisäksi eränuotioilta vuoristoihin ja soutuveneeltä kaukaisiin kyliin.

Keywords: aamukahvilla instagram